To je to što me zanima!

Stipe Miočić vraća se u kavez! Konačno dogovorio meč protiv Jonesa, UFC ima i novog prvaka

Merab Dvališvili izdominirao je Seana O'Malleya i uzeo njegov pojas prvaka kategorije bantam, dok su Jon Jones i Stipe Miočić konačno dogovorili datum njihove borbe za pojas prvaka teške UFC-ove kategorije
Vidi originalni članak

U noći sa subote na nedjelju održan je UFC-ov event 306, a u glavnoj je borbi večeri Gruzijac Merab Dvališvili osvojio pojas prvaka u kategoriji bantam jednoglasnom odlukom sudaca u borbi protiv dosadašnjeg prvaka Seana O'Malleyja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvališvili je izdominirao Amerikanca rušenjima na pod i brojnim udarcima u noge. O'Malley, koji je na glasu kao prvoklasni udarač na nogama, dijelovao je ispuhano i nezainteresirano.

Merab je, s druge strane, nakon pobjede poručio kako se može boriti 50 rundi, a UFC mu je već sugerirao kako bi mogao obraniti pojas prvaka protiv Umara Nurmagomedova, koji je bio u publici na eventu u Las Vegasu.

Dana potvrdio veliku borbu

Dana White potvrdio je i borbu koju svi čekaju tijekom eventa u Vegasu. Najavio je borbu za pojas prvaka teške kategorije koji je u vlasništvu Jon Jonesa (37), a koji će napasti Stipe Miočić (42). Njih su se dvojica trebala boriti za pojas prvaka prošle godine u studenom, no Jones se povukao iz borbe nakon što mu je puknuo prsni mišić tijekom priprema.

FRUSTRIRAJUĆA SITUACIJA White o Miočićevom povratku: 'Što da radim?! Da mu kažem da se makne i ode gasiti požare?'

Mnogi su negodovali i dali sve od sebe kako bi spriječili njihovu borbu, pogotovo privremeni prvak Tom Aspinall, ali Jones, Miočić i UFC već dugo žele ovu borbu i ona je konačno dobila novi datum. To je 16. studeni, a mjesto održavanja bit će kultna dvorana Madison Square Garden u New Yorku. 

Miočić nije bio u kavezu tri godine, otkako mu je Francis Ngannou uzeo titulu prvaka teške kategorije. Jones se posljednji put borio u proljeće 2023. kada je polugom u prvoj rundi pobijedio tadašnjeg prvaka Cyrila Ganea.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • StevensBikes 15.09.2024.

    Eee moj stipe, sad se pripremi vrlo dobro i dodatno kod profesora Mirka na trening

Komentiraj...
Vidi sve komentare