To je to što me zanima!

Srpski mediji bjesne nakon šestice Partizanu: 'Hrvati nam dišu za vratom! Jako smo pali'

Čak 27 poraza u posljednjih 30 europskih utakmica bacili su srpsku ligu na 20. mjesto u Europi, dok je Hrvatska mjesto ispod. Ukrajinci likuju: 'Grobari, sahranite sami sebe'
Vidi originalni članak

Kalvarija srpskih klubova u europskim natjecanjima nastavila se visokim porazom Partizana od Dinamo Kijeva u utorak (6-2). U zadnjih 30 utakmica u Europi, srpski klubovi su na učinku od jedne pobjede, dva remija i čak 27 poraza!? Naravno, srpski mediji nakon visokog poraza Partizana nisu štedjeli slova i žestoko su kritizirali "crno-bijele". 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Informer tako tekst započinje naslovom "Hrvati nam dišu za vratom!", a bavi se padom srpskih klubova na Uefinoj tablici europskih koeficijenata. Srpska liga bila je 11. prije godinu dana, a danas je pala na 20. mjesto europskih liga. HNL je 21., ali naši klubovi još nisu započeli europski put ove sezone, a Srbi imaju pet predstavnika u Europi ove sezone.

LP KVALIFIKACIJE Dinamo Kijev razbio je Partizan! Ukrajinci ponizili Beograđane, u Poljskoj su im zabili šest golova

U tekstu pišu i kako se boje scenarija u kojem bi srpska liga pala na 22. mjestu Uefine ljestvice, a u tom bi slučaju prvak kretao u sezonu već u prvom pretkolu Lige prvaka. 

ZBOG DUGOVANJA Fifa kaznila Partizan: Ne može dovoditi igrače do 2026. godine

- To bi tek bilo pogubno - piše Informer. 

Ukrajinski mediji slave veliku pobjedu svog kluba i naslađuju se s porazom Partizana. Portal Ua-football piše kako je ovo bila "utakmica časti i dostojanstva za 'dinamovce'". Tekst su Ukrajinci zaključili tezom da su "'bijelo-plavi' postavili Srbe na svoje mjesto, te da 'grobarima' preostaje sahraniti same sebe". 

MARIO JURČEVIĆ U Partizan je stigao bivši igrač Osijeka: Zbog oca Hrvata, Delije su stopirale odlazak u Zvezdu

Također, srpski su novinari imali pritužbe na domaćinstvo Dinama Kijeva, s obzirom na to da se nakon utakmice riječi trenera ukrajinske momčadi nisu prevodile na engleski. Uoči utakmice je kapetan kijevskog kluba odbio rukovati se s kapetanom Partizana, tako da je ovaj dvoboj poprimio i političke konotacije. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • bembula 24.07.2024.

    Bune se zbog jezika? A srbi kao znaju engleski? Svašta.

  • tomo1994 24.07.2024.

    sta se ljude trofazni tek su prvi set izgubili ☠️☠️

  • spremniunikatno 24.07.2024.

    njemačka 3.ća liga klubovi po 30.tisuća gledalaca bolja od HNL u nad jedva500 gled.

Komentiraj...
Vidi sve komentare