To je to što me zanima!

Sportski direktor Rijeke: Odbili smo ponudu Dinama za Pašalića

Znamo da bi ga naš bivši trener (Sergej Jakirović) rado vidio u svojim redovima. Uostalom, i sam je sudjelovao u njegovom dovođenju u Rijeku prošlo ljeto, kaže Darko Raić-Sudar
Vidi originalni članak

U četvrtak 25. srpnja kreće nova sezona za naše klubove. Rijeka igra 2. pretkolo Europske lige, uz nju nastupaju i Hajduk i Osijek u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, dok će Dinamo prvi krenuti u novu sezonu HNL-a, u petak 2. kolovoza protiv Istre.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svi marljivo rade na pojačanjima za novu sezonu jer prošla je bila gusta, no opet je prvak bio zagrebački klub. Dinamo je vratio Marka Pjacu iz Rijeke, stigao je Samy Mmaee, potpisao i Raul Torrente dok su neki igrači otišli. No, želja Dinamove struke i dalje ostaje Marco Pašalić.

'Puno upita za Pašalića'

- Veliki je interes za Marca. Imao je ozbiljnu ponudu iz Katara, koja je zadovoljila klub, ali on ju je odbio, što je njegovo pravo. Kada se radi transfer, znamo svi da sve strane moraju biti zadovoljne. Bilo je još upita, pa tako i od strane Dinama - rekao je sportski direktor Rijeke Darko Raić-Sudar za SN.

Dinamu je pozicija desnog krila upitna jer tamo su prošle sezone igrali neuvjerljivi Dario Špikić i Takuro Kaneko kojeg 'modri' nisu otkupili.

Rijeka odbila ponudu Dinama

- Znamo da bi ga naš bivši trener (Sergej Jakirović op.a.) rado vidio u svojim redovima, procijenio je da mu je potreban i ima jako dobro mišljenje o njemu. Uostalom, i sam je sudjelovao u njegovom dovođenju u Rijeku prošlo ljeto. No, da bi se to ostvarilo... Ponudu koju je Dinamo dao mi smo odbili. Što se Rijeke tiče, ta ponuda nas nije zadovoljila. Pašalić je naš igrač, s nama je i tako će i biti dok ne dođe neka adekvatna ponuda koja će zadovoljiti i nas i njega. Mi smo svoje rekli i na tome je ostalo - dodao je Raić-Sudar.

Pašalić, za sada, ne ide nikako i s Rijekom će krenuti u novu europsku avanturu. Riječani u četvrtak gostuju kod rumunjskog Corvinula u Hunedoari, utakmica 2. pretkola Europske lige počinje u 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • TimbTomb 25.07.2024.

    Ma bitnije je dovesti pravu spicu u Mierezu. Hitno toga treba dopeljati

  • The_Undertaker 25.07.2024.

    Platite ga koliko got treba, jer samo nam on fali na desnom krilu da smo kompletni. Ostalo je OK.

  • pero5 23.07.2024.

    Samo neka rijeka nabija cijenu, kao što su svojevremeno radili za Lepinjicu kada ga je Dinamo htio kupiti za 2-3 mil.eura pa su tražili duplo! Gdje je sada Lepinjica? Rijeka ga se riješila za siću, a on je postigao 10% onoga što je mogao da je otišao u Dinamo. Da je Marco pametan, inzistirao bi sam na odlasku u Dinamo i već ove godine igrao najmanje EL, a možda i LP pa za 2-3 godine otišao u neki od top klubova lige 5...ovako će proći kao i Lepinjica ili najboljem slučaju Šotiček...

Komentiraj...
Vidi sve komentare