To je to što me zanima!

Španjolski supertalent prekršit će njemački zakon?! 'Furiji' prijeti kazna od čak 30.000 €

Yamal na Europskom prvenstvu obavlja i svoju domaću zadaću, a 'furija' bi mogla biti kažnjena s 30.000 eura ako zaigra iza 23 sata zbog zakona o radu maloljetnika u Njemačkoj
Vidi originalni članak

Danas od 21 sat očekuje nas rasplet skupine B na Europskom prvenstvu u Njemačkoj u kojoj je i hrvatska nogometna reprezentacija. "Vatreni" će odmjeriti snage protiv Italije u okršaju za drugo mjesto u skupini, dok će Španjolska, koja je već osigurala prvo mjesto u skupini, igrati protiv Albanije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, jedan bi Španjolac večeras mogao prekršiti zakon. Riječ je Lamineu Yamalu (16), španjolskom prvotimcu rođenom 2007. godine. Prema njemačkom zakonu, osobe mlađe od 18 godina, bila riječ o Nijemcima ili strancima, ne smiju raditi nakon 20 sati.

NOVA ERA Ova dva Španjolca zajedno su mlađa od Modrića i razlog zašto je 'furija' ponovno tako opasna

Postoje iznimka za sportaše kojima je tako dozvoljeno raditi najkasnije do 23 sata, a tada bi Yamal trebao završiti s tuširanjem i svim medijskim obavezama kako ne bi prekršio njemački zakon.

Posebno bi za Yamala bile rizične utakmice nokaut faze u slučaju produžetaka. Tada bi utakmica završila debelo iza 23 sata,  što znali kako bi Španjolci morali tražiti izuzetak za Yamala kako ne bi dobili kaznu u iznosu od čak 30.000 eura.

SVE BITNE INFORMACIJE Hrvatska - Italija: Gdje gledati uživo, koji su mogući sastavi, tko sudi i gdje se nalaze Hrvati SASTAV ZA ITALIJU Dalić zna kako srušiti Talijane: Brozović ipak od prve minute, brojna iznenađenja i u napadu!

Yamal na Europskom prvenstvu obavlja i svoju domaću zadaću. Trenutačno pohađa četvrti razred srednje škole i ide na online predavanja dok je s "furijom" na Euru.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pinokio12 24.06.2024.

    iznimka u ovom slucaju bude...laganica

Komentiraj...
Vidi sve komentare