To je to što me zanima!

Skoro pola sela došlo navijati za petoligaša Bednju na Rujevici

Utakmica je prvotno trebala biti odigrana u Beletinecu, selu s otprilike 900 stanovnika po popisu iz 2021. Ali Bednja nije mogla osigurati uvjete za domaćinstvo, poput osiguranja za dolazak Rijekinih navijača
Vidi originalni članak

Rijeka je u osmini finala Hrvatskog kupa pobijedila Bednju 3-0, a otpor gostiju uspjela je slomiti tek u 59. minuti utakmice kada je Pašalić glavom pogodio kut za vodstvo. Povremeni "vatreni" povisio je na 2-0 u 62. minuti, a konačnih 3-0 postavio je Butić u 90. minuti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Utakmica je prvotno trebala biti odigrana u Beletinecu, selu s otprilike 900 stanovnika po popisu iz 2021. Ali Bednja nije mogla osigurati uvjete za domaćinstvo, poput osiguranja za dolazak Rijekinih navijača. Tako je Rijeka nakon šesnaestine finala s Neretvancem opet igrala na domaćem terenu. 

KUP Rijeka rutinski izbacila Bednju RAZLIKA? SAMO 28 CM... VIDEO Pa nećeš me valjda ti čuvati?! Ma ne, samo se zezam!

Međutim, gosti su imali podršku od čak 400-tinjak navijača iz Beletineca, skoro polovice stanovništva! Nisu htjeli propustiti jednu od najvećih utakmica u povijesti kluba. Hrabro su igrači Bednje "držali nulu", ali presudila je individualna kvaliteta domaćina. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Bayern iz Koprivnice 23.10.2024.

    više navijaca bednje na rujevici već armade i bbb na svim gostovanjima kroz sezonu

  • zagorac2 23.10.2024.

    ovo je opet neposteno jer ako mali petoligas ne moze platit nekih 10 tisuca za osiguranje to onda treba vrh HNLa platit, imaju milijune poklanjaju milijune Hajduku a za promociju sporta nemogu odvojit 10 tisuca eura, sramota

  • Dalmatinka😇 23.10.2024.

    Rijeka rutinski izbacila petoligaša Bednju na Rujavici. Vauuuu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare