To je to što me zanima!

Samo Cico na zadnjih 15 minuta kapetana Kovača

Niko Kovač danas će se u Salzburgu oprostiti od aktivnog igranja nogometa. Na stadionu Red Bulla pred 32.000 ljudi igrat će protiv Bayerna
Vidi originalni članak

Današnji oproštaj (20.15) bivšeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Nike Kovača na Red Bull Arenu u Salzburg privukao je maksimalnih 32.000 gledatelja, što je novi rekord stadiona. Niko će odigrati posljednjih 15 minuta igračke karijere protiv njemačkog velikana Bayerna nakon kojih će zauvijek reći zbogom aktivnom igranju nogometa.
- Znam da će osjećaji provaliti iz mene u trenutku izlaska iz igre - komentirao je Niko odlazak u igračku mirovinu.
Uz brojne njemačke i austrijske prijatelje, od Kovača će se doći oprostiti i neki treneri, no samo jedan hrvatski izbornik potvrdio je dolazak na posljednjih 15 minuta bivšeg kapetana reprezentacije za koju je odigrao 83 utakmice. Od bivših samo će Cico Kranjčar sjediti u svećanoj loži Red Bull Arene. Bilić, Jozić, Barić i Blažević opravdali su se neodgodivim obavezama. U Bayernovoj momčadi sreću da prisustvuju oproštaju kapetana imaju Pranjić i Olić, donedavni Nikini suigrači u reprezentaciji.
Kovač je svoj put u Salzburgu već nastavio. Trener je druge momčadi Red Bulla, a sam kaže kako bi od svakog od svojih trenera uzeo neku karakteristiku.
- Volio bih kombinirati Trapattonijevu ljudskost,  Hitzfeldovu pravednost, Barićevu sposobnost motivacije i Stevensovu disciplinu. No želim imati i nešto svoje i gajiti svoj trenerski stil - završio je Niko okrenuvši se novoj karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Hrvatska 10.07.2009.

    http://www.salzburgtv.at/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=33 ko hoće gledat ovo je link. pranja igra u prvoj...

  • gunnerOS 10.07.2009.

    nije mi jasno di je markovic u toj prici... mozda raku kupuje pa ne stigne..

  • aletheia 10.07.2009.

    nema objašnjenja zasto 15 min i kad se procita

Komentiraj...
Vidi sve komentare