To je to što me zanima!

Romano: 'Kraljevi' će produžiti s dvije legende kluba, ali među njima neće biti Luke Modrića

Trojici dugogodišnjih igrača madridskog Reala ugovor je završavao krajem lipnja, a dok su Kroos (33) i Benzema (35) dobili novi, onaj Luke Modrića (37) još je 'na čekanju'
Vidi originalni članak

Već se pola godine koketira s novim ugovorom Luke Modrića (37) u madridskom Realu, ali 'kraljevski klub' po tom pitanju očito ne poduzima ništa. Talijanski insajder Fabrizio Romano plasirao je vijest kako će senatori Reala produžiti ugovor s klubom, ali među njima nije kapetan hrvatske nogometne reprezentacije.

ANKETA: TKO OSVAJA? Modrić na Manchester City, Broz i Rebić u milanskom derbiju: Evo kad se igraju polufinala LP

Tako će njemački veznjak Toni Kroos (33) i kapetan te francuski reprezentativac Karim Benzema (35) nositi dres Reala još godinu dana. Njima su, kao i Luki, ugovori završavali krajem lipnja ove godine.

Novi je ugovor dobio i Vinicius Junior (22), a oko njega će Madriđani graditi momčad u budućnosti. Je li to svojevrsni nedostatak poštovanja ili pak Madriđani i Luka imaju neki drugačiji dogovor, vidjet ćemo kroz par mjeseci.

IMAJU SJAJAN ODNOS Realov junak: Modrić mi je tata

Iako je u veteranskim godinama, za Modrića interesa ne nedostaje pa ako mu se i nekim čudom ne produži ugovor s Realom, ima gdje otići.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • NIKE 20.04.2023.

    Ko ih j*, Luka može sutra prstom birati klub. Želi li još biti na vrhunskoj razini (npr. jednom Liverpoolu bi samo tako došao) ili želi osigurati spermij u mudu svoga djeteta u Arabiji.

  • klara 0901 20.04.2023.

    a mi imamo Luku Modrica osvajaca srebra i zlatne lopte

  • lollol23 20.04.2023.

    Pa šta ce malom nosonji produžit ugovor? Teški panj od veznog igraca, imamo mi našeg Tadića sa puno jacom statistikom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare