To je to što me zanima!

Raul Torrente: Dečki me zezaju oko 'Inspektora Torrentea', htio bih krenuti putem Danija Olma!

Navijam za Real Madrid pa mi je Modrić draži od Rakitića, ali najbolji hrvatski igrač je - Gvardiol. Nisam se čuo s Olmom prije dolaska u Dinamo, a Europsko prvenstvo osvaja Španjolska, kaže Torrente
Vidi originalni članak

Raul Torrente (22) novi je Španjolac u Dinamu. Stasiti stoper besplatno je stigao iz Granade i stavio se na raspolaganje Sergeju Jakiroviću. Odlično se uklopio u novu sredinu, krenuo i s učenjem hrvatskog jezika. Zasad se najviše druži s Kevinom Theophileom s kojim komunicira na španjolskom jeziku. I baš nam je iskusni Theophile poslužio kao prevoditelj u prvom intervjuu Torrentea za hrvatske medije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sve je jako dobro, vjerujem kako sam se odlično uklopio u novu sredinu. Igrači, stručni stožer i svi ljudi vezani uz klub su me sjajno prihvatili, osjećam se odlično u Dinamu - rekao nam je Raul Torrente, pa nastavio:

- Znam da me Dinamo želio dovesti i šest mjeseci ranije, ali tad sam još imao važeći ugovor s Granadom, a oni me nisu pustili u Maksimir. I po isteku ugovora brzo smo se dogovorili, sad sam igrač Dinama.

PROPALI PLANOVI FOTO Nebo se otvorilo i spustila se snažna tuča. A Dinamo i Turci su dogovorili - otkazujemo sve!

Jeste li imali priliku uoči dolaska u Dinamo razgovarati s Danijem Olmom?

- Ne, nisam, sve se odvilo dosta brzo, pa se nismo čuli. Ali i prije dolaska u Dinamo sam znao puno o ovom klubu, a iskreno vjerujm kako ću i ja jednoga dana u Maksimiru ostaviti trag kao što je to napravio Olmo. Nitko ne bi bio sretniji od mene.

Dani Olmo je iz Dinama stigao i do španjolske reprezentacije, je li vas to svojedobno iznenadilo?

- Ma nije. Mislim kako nikoga u Španjolskoj nije iznenadilo što je Olmo iz hrvatske lige stigao do španjolske reprezentacije. Svi u Španjolskoj znaju kako je Dinamo velik europski klub, pa je oko njegovog poziva u reprezentaciju uvijek bilo puno dobrih komentara.

'Znam kakvi su igrači izašli iz Dinama'

Što ste znali o Dinamu prije dolaska u Maksimir?

- Naravno da sam malo guglao o klubu, čitao o Dinamovih uspjesima, bivšim igračima, svemu što je vezano uz klub. Znam kako je iz Dinama izašlo puno velikih igrača, ali u Španjolskoj se općenito zna dosta o Dinamu, pogotovo jer je tu igrao i Dani Olmo.

NIŠTA OD DVOBOJA VIDEO Otkazan susret Dinama i Bešiktaša! Neće se uopće igrati

Znate li već neke hrvatske riječi?

- Leđa, sam, brate... - sa smiješkom je poručio Torrente.

A što znate o hrvatskom nogometu?

- Hrvatska liga je dosta kompetitivna, siguran sam kako je dolazak u Hrvatsku za mene iskorak u nogometnoj karijeri. Uvijek sam igrao centralnog braniča, nisam se poput nekih drugih igrača u mlađim danima puno rotirao po različitim pozicijama.

'Impresionirao me Kevin Theophile'

Tko vas je za sada najviše impresionirao u svlačionici Dinama?

- Theophile! Pravi je stoper, fizički moćan, fascinirao me na treninzima.

SNAŽNO NEVRIJEME VIDEO Pogledajte oluju i jaku tuču koja je otkazala pripremni susret Dinama i Bešiktaša

Koji vam je najdraži hrvatski igrač?

- Joško Gvardiol! Oduševio me na utakmicama Real Madrida i Manchester Cityja, stvarno je čudesan igrač. Modrić ili Rakitić? Navijam za Real Madrid pa mi je ipak draži Modrić.

Iza vas je i teška ozljeda koljena...

- Imao sam problema s koljenom, ali to je već - davna prošlost. Već dvije godine sam potpuno zdrav, nemam nikakvih problema s koljenom i osjećam se odlično.

'Rodri i Carvajal nas vode do zlata'

Znate li za film "Inspektor Torrente"? U Hrvatskoj je prilično popularan...

- Ha, ha, znam, kako ne? Već me i suigrači dosta zezaju oko toga. Tko zna, možda ovdje i dobijem nadimak Inspektor, ha, ha.

IGRA SUDBINE Pjaca poslije Vardara napustio Dinamo: A sad će u Maksimiru debitirati baš protiv - Vardara!

Danas je na rasporedu finale Europskog prvenstva, vaša prognoza? Španjolska ili Engleska?

- Španjolska naravno! Ipak, to je finale, bit će jako zahtjevna i teška utakmica, ali naslov prvaka osvojit će Španjolska. Imamo dobru momčad, najbolji smo na turniru, a vjerujem kako će nas Rodri i Carvajal odvesti do zlata. Da, za mene su baš oni najbolji igrači naše reprezentacije - završio je Torrente.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Njofra27 15.07.2024.

    Cudim se da ga ne zaj...avaju da je skinut sa torrenta 😂🤣

  • lucky edy 14.07.2024.

    Novi film će se zvati "Inspektor Torrente u Europskoj ligi)

  • medenii 14.07.2024.

    pa kak ne zna engleski? jooooojjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare