To je to što me zanima!

Rakitić odbrojava do dolaska u Hajduk, javio mu se Dejan Lovren: 'Split će gorjeti...'

Bivši hrvatski reprezentativac posljednju utakmicu odigrao je prije dva mjeseca, ali veliki profesionalac kakav je uvijek bio, već tjednima odrađuje individualne treninge i trebao bi u dobrom fizičkom stanju doći na Poljud
Vidi originalni članak

Koliko god je Hajduk pokušavao skriti informacije o svom najvećem pojačanju za novu sezonu, ali možda i uopće u povijesti kluba, ubrzo je sve procurilo u javnost i izazvalo euforiju među navijačima splitskog kluba.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Više nije tajna, Ivan Rakitić (36) postat će novi igrač splitskog kluba. Potpisat će ugovor na dvije godine, a kako smo pisali, zarađivat će 600 tisuća eura godišnje, iznos koji će pokriti sponzor. Raketa bi u Split trebao doći u nedjelju kada će odraditi liječnički pregled i potpisati ugovor, dok bi predstavljanje trebalo biti u ponedjeljak.

Bivši hrvatski reprezentativac posljednju utakmicu odigrao je prije dva mjeseca, ali veliki profesionalac kakav je uvijek bio, već tjednima odrađuje individualne treninge i trebao bi u dobrom fizičkom stanju doći na Poljud. No, naravno, trebat će mu neko vrijeme da se prilagodi na zahtjeve trenera Gennara Gattusa.

Raketa odbrojava do dolaska u Hajduk, za to vrijeme marljivo trenira, a na Instagramu je objavio fotografije s treninga uz natpis:

- Pripremam se.

Svima je jasno za što se priprema pa tako i brojnim komentatorima koji su se javili ispod objave i nestrpljivo čekaju da osvane u bijelom dresu. A javilo se i jedno poznato ime, bivši hrvatski reprezentativac i Rakitićev suigrač Dejan Lovren. 

- Split će gorjeti - kratko i jasno poručio je iskusni stoper. A vjerojatno će se s njim svatko složiti...

Idi na 24sata

Komentari 93

  • netkoizkraja 20.07.2024.

    Pozdrav iz zga .. Ne razumijem komentare svaka čast na transferima biti ce to odlično mirnoća u eu utakmicama mislim da bi se dalo ući u grupu šta bi bilo odlično. Naravno ne želim uspjeh u prvenstvu ali drago mi je da hrvatski klub se ovako pojačava . Sretno od normalnog purgera...

  • pomocni tockovi 20.07.2024.

    Pa nebi ja iso u tu smijuriju da mi nude milijarde,svastika,poredani panjevi i sta ja znam sta sve.postrojavanje pred torsidom.sramota

  • E3e 20.07.2024.

    Ima logike taj dolazak. Pametni idu u male sredine jer imaju i previše love da bi igrali ozbiljan nogomet u tim godinama. Ali narcisoidnost je boljka koja nema granica i nisu se spremni odreći ni pod kojim uvjetima. Svjetla reflektora privlaće i ubijaju male zvjerke dok one velike ne. Jedino se nadam da , sad kad igraju nogomet, neće dobiti poziv u repku. Tamo igraju najsposobniji. Zar ne izborniče ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare