To je to što me zanima!

Problematični Mutu poslao Libijca na pod pa u bolnicu

DIVLJAO NA VIP PARTYJU. Kontroverzni Adrian Mutu verbalno se posvađao sa nepoznatim Libijcem nakon čega ga je šakom \\'složio\\' na pod.
Vidi originalni članak

Napadač Fiorentine i rumunjske nogometne reprezentacije Adrian Mutu (30) mogao bi se naći u velikim problemima nakon posljednjeg incidenta koji se, prema pisanju Il Firenze, dogodio prošlog petka u Firenzi...
Talijanski dnevnik navodi da je Mutu bio gost hotela Four Seasons na zabavi za društvenu kremu grada, tijekom koje se sukobio sa zasad neimenovanim 43-godišnjim Libijcem.
Navodno je došlo do verbalne svađe, nakon koje je Mutu udarcem šakom u lice posložio Libijca na pod. Pozvana je i hitna pomoć, a ozlijeđeni je muškarac prebačen u bolnicu.
Policijska je istraga u tijeku, a talijanski dnevnik spominje da postoje očevici koji su vidjeli cijeli incident.
Zasad ni Mutu ni njegov klub nisu komentirali medijske napise, a gotovo je sigurno kako Rumunja očekuje sudska tužba.
Sličnih je problema, dok je igrao za Inter, imao i Brazilac Adriano, koji se dva puta potukao u milanskome noćnom klubu. Privodila ga je policija, ali se ipak uspio izvući nekažnjeno. Steven Gerrard, kapetan Liverpoola, oslobođen je optužbi za napad na muškarca ispred noćnoga kluba u Southportu, nedaleko od Liverpoola. Gerrard će ipak biti optužen za sudjelovanje u tučnjavi, u kojoj su bila i  sedmorica njegovih prijatelja, koji su teško ozlijedili jednog mladića.

PROBLEMI S KOKAINOM
Dok je igrao za Chelsea, Adrian Mutu konzumirao je kokain. Rumunj bi zbog toga Londonačnima trebao platiti odštetu od 17 milijuna eura.


Idi na 24sata

Komentari 1

  • SmackThat 12.12.2009.

    Vjerujem da je dobio šta je zaslužio, jako rijetko netko dobije šakom u hotelu na večeri, ako to stvarno ne zasluži

Komentiraj...
Vidi sve komentare