To je to što me zanima!

Prijenosi utakmica HNL klubova u Europi: Jednu možete pratiti besplatno, evo gdje ih gledati

Dok smo prošli put uglavnom imali pauze između utakmica, ovaj put se preklapaju sva tri susreta u jednom dijelu. Osijek i Rijeka kod kuće igraju u isto vrijeme, a Hajduk u Slovačkoj u nešto ranijem terminu
Vidi originalni članak

Sva tri hrvatska kluba prošla su prve izazove četvrtkom u pretkolima Europske, odnosno Konferencijske lige, a ispred Rijeke, Hajduka i Osijeka sad su novi izazovi i to 8. kolovoza. Dok su protiv Farana kod kuće na teren izašli zadnji, sad će prvi na teren istrčati splitski 'bili'. 

NOVI ŽDRIJEB Hajduk dobio težak ždrijeb i izvukao bivši klub Marka Livaje, Osijeku najbolji mogući ishod

U 3. pretkolu Konferencijske lige izabranici Gennara Gattusa gostuju u Slovačkoj kod Ružomberoka. Ta je utakmica na rasporedu od 18 sati i 30 minuta te ju možete pratiti na MaxSport1 kanalu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Igrači Hajduka nakon utakmice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U istoj fazi natjecanja Osijek od 20 sati na Opus Areni igra protiv azerbajdžanske Zire, a nakon što završi prijenos Hajduka, na programu MaxSport 1 uključit će se u prijenos utakmice iz grada na Dravi. No, želite li susret pratiti od starta, to možete napraviti na YouTube kanalu MaxSporta.

U isto vrijeme na teren u 3. pretkolu Europske lige izlazi i Rijeka na Rujevici, a izabranike Željka Sopića u borbi protiv švedskog Elfsborga od 20 sati možete gledati na programu MaxSport 2.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • TimbTomb 08.08.2024.

    Ništa bez Dinama. Ovo sve od naših klubova je jad i bijeda

  • David11111 08.08.2024.

    Rijeka ima Elfsborg koji je vrh klub puno zabijaju tezak zdrijeb vec su ispali od svedskog djurgardena..a ovaj odvratni potez Mađara koji rade protiv osijeka u eu svako ljeto čim su vidjeli da bi mogli protiv fehervara igrat mađarskog odmah su obezglavili Osijek prodajama kljucnih igraca da slucajno nebi usli u skupine..Osijeku porucujem bolje vam je i bankrotirani da ste imali bi buducnost nego s ovakvim neprijateljskim preuzimanjem Uprave istjerajte te proklete madare iz kluba

  • ro kaj 08.08.2024.

    Još niste napisali članak da je najbolji igrač Osijeka prodan i da je dan prije važne utakmice dao petama vjetra i pobjegao glavom bez obzira u saudijsku arabiju. Ako mislite biti ozbiljan portal takve stvari bi trebali ispratiti, ovo je jako važna vijest iz hnla, a ne pisati 10 članaka o tome kako je Livaju prdnuo a Rakitić skratio kosu sa dva centimetra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare