To je to što me zanima!

Prekinuli su vezu prije OI-ja, a sad su zajedno osvojili zlato!

Nakon osvojenog zlata, bivši par razmijenio je nježnosti tijekom podjele medalja. Machac je zagrlio bivšu djevojku i poljubio ju u obraz, a oboje su bili nasmijani od uha do uha
Vidi originalni članak

Katerina Siniakova (28) i Tomas Machac (23) osvojili su zlatnu medalju u mješovitim parovima u tenisu nakon pobjede od 6-2, 5-7 i 10-8 u finalu Olimpijskih igara u Parizu protiv Zhanga Zhizhena i Wang Xinyu. Iako je zlatni par radosno proslavio veliku pobjedu na ceremoniji u Parizu, gradu ljubavi, oni su samo nekoliko tjedana prije Igara prekinuli ljubavnu vezu!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Machac i Siniakova bili su zajedno od 2020. godine. Međutim, ona je krajem srpnja na turniru u Pragu potvrdila kako je prekinula s češkim tenisačem.

KAKVA PRIČA U Parizu je ove godine htjela odustati od tenisa. A onda na istom mjestu kreirala senzaciju

- Da, prekinuli smo, ali naravno da ćemo zajedno igrati parove. Mi smo profesionalci - rekla je tada Čehinja koja je dokazala svoje riječi. 

SLAVNI TENISAČ Ljubičić ponudio ostavku na mjestu francuskog izbornika: Rezultati su grozni, ja sam kriv

Nakon osvojenog zlata, bivši par razmijenio je nježnosti tijekom podjele medalja. Machac je zagrlio bivšu djevojku i poljubio ju u obraz, a nakon koje puštene suze, oboje su bili nasmijani od uha do uha. Baš zato su mnogi pomislili kako ponovno ljubi pet godina stariju tenisačicu, ali zlatni mješoviti par to još nije potvrdio.

Inače, Siniakova je jedna od najboljih tenisačica u parovima na svijetu. Prije tri godine je osvojila zlato na OI-ju u Tokiju s Barborom Krejcikovom, s kojom je osvojila i sedam Grand slam titula. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare