To je to što me zanima!

Predsjednik Barcelone: Mbappé u Realu? Radije bih vjerovao našim igračima iz akademije...

Barcelona se može boriti u Europi s momčadi koja je izgrađena oko mladih igrača. Zato smo doveli Hansija Flicka. Imamo momčad koja može konkurirati u Europi i Španjolskoj, smatra prvi čovjek Barcelone
Vidi originalni članak

Real Madrid je demonstrirao silu i ovog ponedjeljka objavio kako je Kylian Mbappé (25) novi igrač "kraljevskog kluba". Time je madridski klub poslao snažnu poruku samo dva dana nakon što je pobijedio Borussiju Dortmund 2-0 u finalu Lige prvaka i time osvojio 15. europsku titulu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A novo pojačanje Reala sigurno brine navijače Barcelone. Katalonski div u velikim je financijskim problemima i nema resursa kojim bi doveo velika imena u klub. Barcelona je nekoć dovodila Neymara, Luisa Suareza, pa trošila i preko 100 milijuna eura za Dembelea, Coutinha, Griezmanna... Ali financijske prilike u klubu su sada drugačije.

NOSIT ĆE DEVETKU Mali, pričekaj svoj red! Mbappé ostao bez desetke u Realu, evo zašto Modrića nije ni pitao...

- Ne moramo prodati važnog igrača, a smatramo i kako velika pojačanja nisu potrebna - rekao je predsjednik Barcelone Joan Laporta, koji se oglasio za Barca One nakon turbulentne sezone.

Laporta ima više vjere u Barceloninu filozofiju nego u dovođenje zvijezdi kao što je Mbappé.

'TAOC' KYLIAN Mbappé: U PSG-u su mi rekli da neću igrati cijelu sezonu ako ne produžim ugovor s klubom!

- Real je doveo Mbappéa? Kao navijaču Barcelone, to nisu dobre vijesti, ali imam više vjere u Barcinu filozofiju, a to je vjera u našu La Masiju (akademiju za mlade igrače, op. a.). Možemo se boriti u Europi s momčadi koja je izgrađena oko mladih igrača. Zato smo doveli Hansija Flicka i u to vjerujemo. Imamo momčad koja može konkurirati u Europi i Španjolskoj. 

Barcelona je završila druga u španjolskom prvenstvu s 85 bodova, tri manje nego u prethodnoj sezoni u kojoj je osvojila španjolsko prvenstvo. Real je, međutim, osvojio prvenstvo s čak 95 bodova.

GOTOVO JE Mbappé je novi igrač Reala!

- Pričamo o pojačanjima s Flickom. Prije svega želimo dovesti obrambenog veznjaka. Možda dovedemo i krilnog napadača. Hoćemo li dovesti Kimmicha? Ne razmišljamo o tome. Imamo i nekoliko igrača iz B momčadi koji se dobro uklapaju u prvu - zaključio je Laporta.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • danko1471991 06.06.2024.

    Slabo ti radis u vezi financija, nisu smanjio dug nego jos povećao... Mislim da je Barci jedino riješenje prodaja Arapima jer u protivnom ne budu se jos 10 godina oporavili...

  • David11111 06.06.2024.

    Hvala autoru sto mi je pojasnio sta je La Masija

  • trpaj_sirotinju 06.06.2024.

    takozvani copium na najjače

Komentiraj...
Vidi sve komentare