To je to što me zanima!

Povremeni hrvatski rukometni reprezentativac u Makedoniji

Jotić će biti četvrti Hrvat u Ohridu u ovoj sezoni. Pridružit će se Lucianu Buri, Nikoli Jukiću i Rudolfu Zvonimiru Šafranku. Već je nastupao u Sj. Makedoniji za Pelister i Vardar
Vidi originalni članak

Lovro Jotić (30), povremeni hrvatski reprezentativac, prošlu sezonu proveo je u Nexeu, a sad je potpisao za Ohrid, koji će pokušati pomrsiti račune vodećoj trojci makedonskog rukometa, Pelisteru, Vardaru i Alkaloidu.

Jotić je igrao za Zagreb. Ima iskustva i igranja u Sjevernoj Makedoniji. Igrao je u toj državi od 2019. do 2021. godine za Pelister i Vardar. Ima i dvije sezone za Leipzig u Bundesligi. 

Jotić će biti četvrti Hrvat u Ohridu u ovoj sezoni. Pridružit će se Lucianu Buri, Nikoli Jukiću i Rudolfu Zvonimiru Šafranku. Momčad Stevčeta Aluševskog je sezonu otvorila s tri pobjede u prvenstvu. Ohrid nastupa i u EHF kupu, gdje ih čeka dvomeč s Turdom 19. i 26. listopada.

RANI OPROŠTAJ OD IGARA Sigurdssona pitali zašto stalno Hrvatska prima gol u zadnjim sekundama: 'Fali koncentracije' OLIMPIJSKI DEBAKL Lino: S ovim igračima možemo biti prvaci svijeta u siječnju! Ali najbolje da ih vodi naš čovjek...
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare