To je to što me zanima!

Portugalski reprezentativac (15) nestao. Trebao stići u Hrvatsku

O Jogo piše da je plan agenata dogovoriti privremeni ugovor s hrvatskim četvrtoligašem Dinamom iz Odranskog Obreža, a nakon toga bi mladić s 16 godina potpisao profi ugovor u Njemačkoj
Vidi originalni članak

Cardoso Varela (15) bio je dio portugalske U-17 reprezentacije koja je igrala finale na Europskom U17 prvenstvu, a 5. lipnja su izgubili od Italije (3-0). Nakon turnira navodno je nestao, a portugalski mediji tvrde da ni njegov klub Porto ne zna gdje se nalazi. 

S igračevim roditeljima razgovarao je i predsjednik Porta Andre Villas-Boas, a nakon što je portugalski klub odbio platiti tri milijuna eura za Varelu, došlo je do naglog zaokreta. Portugalska A Bola piše da je jedan od najvećih talenata generacije kojeg prate europski velikani poput Real Madrida, Barcelone, Manchester Cityja, Bayerna itd., a njegovi agenti su skovali plan.

Navodno je s Wilsonom Sardinhom i Faustinom Gomesom napustio Portugal, a O Jogo piše da je plan agenata dogovoriti privremeni ugovor s hrvatskim četvrtoligašem Dinamom iz Odranskog Obreža. Poprilično čudna priča za nekog za kog se raspituju najveći svjetski klubovi. No, Varela bi imao ugovor u Hrvatskoj do 29. listopada te bi tad napunio 16 godina, a tad može potpisati profesionalni ugovor te bi najvjerojatnije otišao igrati u Njemačku. 

Navodno je Portugalski nogometni savez upozorio HNS te su s Portom prijavili slučaj Fifi, a navode kako je maloljetni nogometaš 'žrtva' u ovoj cijeloj priči.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • komentator/Luka 08.07.2024.

    ak ga nađemo šutit i uzet ga

  • StrasniRash 08.07.2024.

    Dinamo Odranski Obrež za novu sezonu ima velike ambicije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare