To je to što me zanima!

Portugalci: Hrabri Balkanci nisu nam dozvolili da se nametnemo

Portugalski mediji ističu hrabrost i snagu naše reprezentacije, a Vitinha smatra da je rani penal usmjerio utakmicu na naš mlin. Kažu, bolje je izgubiti sad nego na Euru u Njemačkoj
Vidi originalni članak

Portugalski mediji nisu previše očajavali zbog poraza svoje reprezentacije od Hrvatske (2-1) u pripremnoj utakmici pred Europsko prvenstvo. Odali su priznanje našoj reprezentaciji i istaknuli kako je ovo tek drugi poraz Portugala pod vodstvom Roberta Martineza. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A Bola piše kako se Portugal nije uspio nametnuti protiv "balkanske" momčadi i kako je ovo druga izgubljena utakmica Martineza na klupi. Branič Nelson Semedo nije bio previše zabrinut zbog poraza njegove momčadi.

- Bolje da izgubimo sad nego na Euru. Hrvatska ima dobru momčad, s dobrim igračima i odličnim veznim redom - rekao je asistent za gol Portugalaca.

BRAVO, KAPETANE VIDEO Modrić zabio jubilarni gol u Lisabonu, a Hrvatska dvaput šokirala Portugal. Ovo su golovi

O Jogo je istaknuo kako Portugalci imaju još jednu pripremnu utakmicu pred odlazak na Europsko prvenstvo i nije posvetio previše pažnje ovoj utakmici. Vitinha je skrivio penal nakon prekršaja na Kovačiću:

- Penal na početku dao je poticaj Hrvatskoj. Pokušali smo se vratiti i izboriti remi, ali to nažalost nismo uspjeli. Ovo su utakmice kojima se želimo pripremiti za Europsko prvenstvo - rekao je veznjak PSG-a

Record se kratko osvrnuo na poraz od Hrvatske. 

"Pauza i promjene dobro su došle Portugalu koji je, posebno početkom drugog poluvremena, drugačije izgledao u odnosu na prvi dio. Ipak, unatoč izjednačenju preko Jote na početku drugog dijela, vidjeli smo vrlo hrabru Hrvatsku, kao i obično. Izabranici Zlatka Dalića ponovno su poveli preko Budimira, u utakmici u kojoj je zablistao Diogo Costa. Portugal je izgubio 2-1 u pretposljednjoj pripremnoj utakmici pred Euro", napisali su Portugalci. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • axell 09.06.2024.

    cijeli svijet zna da je hrvatska na balkanskom poluotoku i samo ovo balkansko pleme to ne moze prihvatiti jer smatraju da su bolji od drugih

  • VilaVelebita2001 09.06.2024.

    Koji hebeni Balkan???

  • ČA1 09.06.2024.

    Nisu lagali!

Komentiraj...
Vidi sve komentare