To je to što me zanima!

Portugalac C. Ronaldo je veliki navijač Barcelone

Kamerunski igrač Djemba Djemba, koji je bio Ronaldov suigrač u Man. Unitedu, otkrio je da Portugalac navija za katalonski klub
Vidi originalni članak

Otkako je potpisao za Real Madrid, Cristiano Ronaldo je nekoliko puta ponovio kako je ostvario svoj dječački san i došao u klub za koji navija čitav život. No njegov bivši suigrač iz Manchester Uniteda, Kamerunac Eric Djemba Djemba, tvrdi suprotno. Kaže kako je nova akvizicija "kraljevskog kluba" nekad simpatizirala najvećeg Realova rivala.
- Cristiano je veliki navijač Barcelone. Nikad nije navijao za Real, to mi je i priznao dok smo skupa igrali za Manchester United - rekao je Djemba Djemba.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ronnnald 22.07.2009.

    pa buraz hajd ne recite da nece otici u barcelonu,skontaj taj bbbuuuummm za 2 god.veliki cristiano potpisao za smrtnog neprijatelja.i eto love,svi ce kupiti njegov dres a zna se koliko kineza navija za barcelonu i da sta se tice zarade od dresova i ostalih suvenira najvise kinezi doprinose.jeb.. sponzore kada lova tece ka izvor a stadion 120 000 kapacitet i uvijek pun

  • dusansk 09.07.2009.

    prodane duše mogu da mi puše !!!

  • zekica 09.07.2009.

    trebao je potpisat za Barcelonu. Sto puta je rekao kako mu je san zaigrati u Realovom dresu al ak njegov suigrac kaze Barca onda je Barca. Stvarno se neko svom silom trudi na napravi svadju medju igracima u Realu. Gdje god dodjes imas jalnih ljudi zar ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare