To je to što me zanima!

Popis za Srbiju: Pozvani Rebić i Halilović, Sammiru pretpoziv

Igor Štimac u četvrtak je objavio popis igrača koji će konkurirati za kvalifikacijsku utakmicu sa Srbijom. Pretpoziv su dobili Sammir, Maloča, Radošević i Bubnjić
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac u četvrtak prijepodne objavio je širi popis igrača koji će konkurirati za kvalifikacijsku utakmicu protiv Srbije u Beogradu 6. rujna. Na popisu je 25 igrača, dok ih je još četiri dobilo pretpoziv.

Štimac je ponovno odlučio dati povjerenje mladim hrvatskim reprezentativcima Splitovom Anti Rebiću te Dinamovom Alenu Haliloviću, a Sammir je dobio pretpoziv. Na toj listi nalaze se još Mario Maloča, Josip Radošević i Igor Bubnjić.

- U Hrvatskoj osim u Osijeku, nismo imali neku podršku. Tamo barem znamo što nas čeka. Sa Srbijom nije sve počelo niti će završiti. Oni imaju svoje probleme - rekao je Štimac te se kratko osvrnuo na Dinamov poraz:

- Austria do gola nije ništa pokazala, ali takve stvari se događaju.

Na upit o mogućem povratku Krune Jurčića u stožer reprezentacije Štimac je odgovorio:

- Nije reprezentacija korzo, on je odabrao svoj put, neću ga vraćati.

Širi popis reprezentativaca za kvalifikacijsku utakmicu sa Srbijom:

  • Golmani: Pletikosa, Subašić, Krešić
  • Braniči: Srna, Ćorluka, Lovren, Schildenfeld, Šimunić, Strinić, Milić, Vida
  • Veznjaci: Rakitić, Modrić, Vukojević, Ademi, Halilović, Kovačić, Badelj, Perišić
  • Napadači: Mandžukić, Olić, Eduardo, Kalinić, Rebić, Jelavić
  • Pretpozive su dobili Sammir, Maloča, Bubnjić i Radošević.
Idi na 24sata

Komentari 146

  • Nakitu Minayashi 5 23.08.2013.

    Štimac, hitno pošalji predpoziv i Jurčiću. Što ćeš ako ti se Mišo Krstičević ozlijedi?

  • mazaluna 23.08.2013.

    Štimac i dalje forsira igrače koji igraju za strane klubove,čuvaju nogice(zbog para) i nemaju osjećaj za repku već samo da ih se vidi jer i onako večina od njih ni ne igra u svojim klubovima.Da je važna pripadnost i srce pokazala je Rijeka,Dinamo uz svu hrpu love koju daje za kojekave strance to ne može postići,

  • realmadridista 23.08.2013.

    Idealna postava protiv Srbije bi bila: Pletikosa-Milić-Lovren(Ćorluka)-Šimunić-Srna-Vukojević-Modrić-Rakitić-Kovačić-Eduardo-Mandžukić To je 4-2-3-1, Milić nije top klasa, ali je bolji od Strinića, stoperi Šimunić (da njega nemamo, nebi bilo ni obrane) i Lovren ili Ćorluka koji su mi podjednaki, Ćorluka ipak malo bolji na beku nego na stoperu. U vezi Vukojević (za obrambene zadatke), Modrić (organizator iliti playmaker, puppet master), Rakitić i Eduardo brzanci i dobri tehničari na krilima, polušpica Kovačić i u napadu Mandžo.Mislim da bi to bila idealna formacija za našu repku, jer u zadnje vrijeme nemamo igru, stvaranje prilika nam se sastoji od toga da se probije bok i ubaci u šesnaesterac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare