To je to što me zanima!

Piksi donio odluku o budućnosti na klupi Srbije. Mediji šokirani

Dragan Stojković Piksi sa srpskom reprezentacijom nije postigao zavidan rezultat na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Mediji su mislili kako će biti smijenjen, ali je odlučio kako mu se ne ide
Vidi originalni članak

Srbija je zauzela posljednje mjesto u skupine C na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Nakon prve faze natjecanje je bilo završeno za reprezentaciju Dragana Stojkovića Piksija (59), a mnogi su upravu u njemu vidjeli krivca za slabi rezultat. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poslije prvenstva kritike na njegov račun redale su se kao i skandali koji su obilježili boravak Srbije u Njemačkoj. Piksi je tjedan dana nakon ispadanja s prvenstva donio odluku o svom ostanku.

NESLAVNA AVANTURA Kako se raspala Srbija? Golman divljao na treningu jer ne brani pa se potukao usred Münchena

Odlučio je kako želi ostati na klupi reprezentacije i tako šokirao sve medije u Srbiji. Objašnjavajući odluku izbornika, oni pišu kako on smatra da je s kadrom koji je imao napravio maksimum i da se Srbija nije osramotila s dva osvojena boda i jednim postignutim golom u 270 odigranih minuta.

S njegovim mišljenjem ne slaže se srpska javnost pa tako srpski Kurir piše da se bez obzira na važeći ugovor i novac, očekivalo da bude smijenjen odmah po ispadanju s Eura. Piksijeva plaća u savezu veća je od milijun eura.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • TimbTomb 03.07.2024.

    Koji mediji su toliko sokirani?

  • DadoDavor 03.07.2024.

    Evo sad može u Hajduka...

  • Marson 03.07.2024.

    Piksi Dicksi ostani... do potpunog uništenja.👌😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare