To je to što me zanima!

Pep Guardiola pohvalio Marija Mandžukića: Vrhunski je igrač

Zaprepašten sam kako su moji igrači brzo i lako prihvatili sve moje ideje. Imam strašno inteligentnu momčad, rekao je Guardiola nakon pobjede nad Sao Paulom
Vidi originalni članak

Ljubav između novog trenera Bayerna i najboljeg napadača bavarske momčadi Marija Mandžukića prema svemu sudeći ne cvjeta. Dokazala je to i ljutita proslava gola našeg reprezentativca u sinoćnjoj utakmici protiv Sao Paula i ne baš ugodni pogledi prema klupi Bayerna na kojoj stoluje Pep Guardiola.

No Španjolac je nakon utakmice pohvalio Marija koji je u igru ušao u 45. minuti i već 10 minuta kasnije otključao bravu Rogerija Cenija.

- Mandžukić je vrhunski igrač. Zabio je prekrasan gol - rekao je Pep za strijelca prvog Bayernova gola u polufinalu Audi Cupa te nastavio hvaliti motor momčadi Bastiana Schweinsteigera i mladog Mitchella Weisera, strijelca gola za konačnih 2-0.

- Weiser je vrlo dobar, sposoban je igrati na različitim pozicijama u momčadi i zanimljiv je igrač. Bastian nam je jako važan igrač, inteligentan je i ima jaku osobnost.

Guardiola je oduševljen načinom i brzinom kojom su Bayernovi igrači prihvatili njegov stil igre.

- Zaprepašten sam kako su brzo i lako prihvatili sve moje ideje. Imam strašno inteligentnu momčad - zaključio je Guardiola.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • ntnk 24sata 01.08.2013.

    ovaj Guradiola je veci idiot od Jurcica...jeste gledavi tekmu protiv sao paula...martinez stoper a lham centralni vezni....wtf.......i jos Manđo na klupi hahahaha

  • dzeko55 01.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • bungevoj 01.08.2013.

    Ovaj pep je stvarno ulizicaa...trenira je barcu presa je u bayern i pljuva po barci cak je izjavija da mu je sweinsteiger bolji od xavia,manđu stavi na klupu ovaj zabije i sad kaze da je odlican ma dajjjjj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare