To je to što me zanima!

Odgodili suđenje liječnicima za ubojstvo Diega Maradone...

Proces suđenja zbog "ubojstva iz nehaja" odgođen je po drugi put. Prvotno je suđenje zakazano za 4. lipnja, a potom je trebalo početi 1. listopada. Novi datum početka je 11. ožujka, pišu Argentinci
Vidi originalni članak

Suđenje osmorici zdravstvenih radnika optuženih za "ubojstvo iz nehata" u slučaju smrti argentinske nogometne legende Diega Maradone odgođeno je s listopada na ožujak, izvijestili su argentinski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sud u San Isidru, gradu na periferiji Buenos Airesa, odobrio je zahtjev trojice od osmorice optuženih da se po drugi put odgodi suđenje, prvotno zakazano za 4. lipnja, a trebalo je početi 1. listopada. Proces će sada započeti 11. ožujka, pišu argentinske novine La Nacion.

RIJETKE MEMORABILIJE Ovaj ormarić Kobea Bryanta se prodaje za milijun i pol dolara. Na aukciji je i Maradonin dres

Nogometni velikan, koji je doveo Argentinu do drugog naslova Svjetskog prvenstva 1986., preminuo je u dobi od 60 godina u studenom 2020. od zatajenja srca nakon što je nekoliko dana ranije bio podvrgnut operaciji mozga.

ŠTO GLEDATI? Sportski vodič za vikend: Važan dvoboj Davis Cupa, Formula 1 i noćni spektakl u UFC-u...

Među optuženima za smrt bivšeg igrača Boca Juniorsa i Napolija su njegov neurokirurg, psiholog, psihijatar i medicinske sestre, koji bi se mogli suočiti sa zatvorskom kaznom u rasponu od osam do 25 godina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare