To je to što me zanima!

Novi stadion Čarlija i Luke bit će neosvojiva tvrđava

Tottenham je krenuo u izgradnju novog stadiona koji će prema riječima direktora D. Levyja biti spektakularan, a navijači će biti odmah uz liniju
Vidi originalni članak

Tottenham je objavio posljednje nacrte svog ambicioznog projekta novog stadiona. I već sada se može reći da će biti spektakularan. Želja čelnika bila je da u okružju stadiona izvođač radova izgradi nešto kao javni trg i hotel sa 150 soba. Sam stadion bit će kuglastog oblika i imat će 58.000 mjesta, a navijači će biti bliže terenu no igdje na svijetu. A kako je Tottenham klub koji ima jedne od najvjernijih i najglasnijih navijača u Premiershipu, novi raspored će sigurno biti velika prednost domaćina.
- Podrška navijača nam puno znači, a čim sam vidio da će nam sada biti bliže no prije shvatio sam da će novi stadion biti naša neosvojiva tvrđava - kaže kapetan Spursa Robbie Keane.
Predsjednik Daniel Levy znao je što želi od novog stadiona.
- Prečesto su novi stadioni okruženi praznim, mrtvim prostorom, a mi smo u Tottenhamu baš to htjeli izbjeći. Umjesto toga, s novim planovima javnog trga dobit ćemo živo mjesto gdje će se ljudi spontano okupljati. Bit će to nešto posebno za naše navijače. Dizajneri su nam ispunili sve želje i vjerujem da ćemo stvoriti stadion neosvojiv za sve naše protivnike. Naši navijači su ionako fantastični, a nova infrastruktura još će im pomoći u tome - kaže Levy. Završetak radova i preseljenje Modrića, Ćorluke i suigrača na novi stadion očekuje se u sezoni 2013./2014.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • fiorito 01.04.2009.

    može biti ljepši, ali ne i skuplji od maksimira! pa mi bi za tu cifru napravili čak dva reda tribina i toalet (ni to ako je bandićev) !

  • JAX 01.04.2009.

    stari stadion-rusevina maksimir je isto bio neosvojiva tvrdava

  • majmun66 01.04.2009.

    gdje će njih dvojica bit 2014,bog te pita

Komentiraj...
Vidi sve komentare