To je to što me zanima!

Nije pomogla pismena isprika: Trener Slaven Belupa neće moći biti na klupi zbog psovanja suca

HNS je na službenim stranicama objavio nove kazne hrvatskim klubovima za treće kolo HNL-a. Kažnjena su tri kluba i trener Slaven Belupa Ivan Radeljić zbog psovanja sudca Patrika Kolarića
Vidi originalni članak

Iz nas je treće kolo HNL-a, a kao i obično, ni ono nije prošlo bez disciplinskih kazni koje dodjeljuje Alan Klokočer. Zbog izgreda u prošlom kolu kažnjena su tri kluba, a kažnjen je i jedan trener. Riječ je o Ivanu Radeljiću, koji neće voditi svoju momčad u sljedeće dvije utakmice.

POGELDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Više o pobjedi Hajduka pročitajte OVDJE.

Hajduk je dobio kaznu od 10.000 eura zbog opetovanog paljenja i bacanja baklji na teren i tartan stazu tijekom utakmice protiv Varaždina. Torcida je osim toga bacila i nekoliko topovskih udara, što je rezultiralo ovako visokom kaznom.

GLAS NARODA Hrvatski navijači o Siguru: 'Nema veze. Pa imamo mi Perišića za sljedećih 20 godina'

Istra će platiti 2000 eura u blagajnu HNS-a, iako je utakmicu igrala u gostima, na Rujevici. Demoni su tijekom utakmice uzvikivali neprimjerene povike koji vrijeđaju na nacionalnoj osnovi.

Niti domaćin tog susreta, Rijeka nije prošao “lišo”, a njihova kazna ipak je nešto manja i iznosi 800 eura.. Razlog su bili bakljada Armade, koja je zapalila deset baklji, jednu dimnu bomba, dvije petarde i jedan strob.

BIZARNO Bivšeg trenera Slaven Belupa je otac igrača gađao kišobranom

Ivan Radeljić, trener Slaven Belupa, jedini je trener koji je kažnjen u trećem kolu. Sudac ga je u 39. minuti isključio u utakmici protiv Lokomotive zbog psovanja glavnog suca Patrika Kolarića, a psovao ga je još dvaput nakon toga. Zbog toga je kažnjen s 3500 eura i zabranom vođenja momčadi u sljedeće dvije utakmice. Zabranjeno mu je ulaziti u svlačionice i službene prostorije te imati pristup klupi za rezervne igrače tijekom prvenstvenih ili kup utakmica. Momčad Slavena u sljedeća će dva kola voditi njegov pomoćnik. Prije izricanja kazne Radeljić se pismenim putem ispričao Kolariću.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dadooštri 22.08.2024.

    Ovaj je fakat pretjeral

  • Hrabri 21.08.2024.

    Na idućoj utakmici Hajduka kada Torcida bude radila sranja isprazniti cijeli stadion, Hajduk kazniti do Nove godine bez gledatelja

  • purgersirokibrijeg 21.08.2024.

    Koliko su kažnjeni Lovrić i Kolarić zbog krađe Slaven Belups ili se to ne smije objaviti,sramota od HNS

Komentiraj...
Vidi sve komentare