To je to što me zanima!

Navijači Fenera bijesni, tjeraju Džeku: Edine, odlazi u Hajduk!

Podsjetimo, u momčad Josea Mourinha stigla su dvojica napadača, a riječ je o Youssefu En Nesyriju (27) i Cenku Tosunu (33). Prije nego što su oni došli 'The Special One' je govorio kako će teško pustiti Džeku
Vidi originalni članak

Cijelo ih je vrijeme 'vukao' u kvalifikacijama za Ligu prvaka, iza njega je s 38 godina na leđima odlična predsezona, ali nakon što je Fenerbahče ispao u pretkolu LP-a od Lillea, a Edin Džeko je imao 'samo' jednu asistenciju i očito po navijačima 'zakazao', mnogi su na društvenim mrežama odlučili uzeti 'stvar u svoje ruke'. 

OKREĆU SE EUROPSKOJ LIGI Fener ispao iz Lige prvaka, Jose Mourinho bjesnio: 'Pa Livaković nije niti loptu dotaknuo...'

Odmah su se obrušili na bosanskohercegovačkog napadača, a hashtag #GoHomeDzeko postao je svojevrsni trend nedugo nakon što je upravo taj Edin bio heroj i odani kapetan među navijačima. Sad mu poručuju da ode u Hajduk koji se spominjao.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Perišić odlazi iz Hajduka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, u momčad Josea Mourinha stigla su dvojica napadača, a riječ je o Youssefu En Nesyriju (27) i Cenku Tosunu (33). Prije nego što su oni došli 'The Special One' je govorio kako će teško pustiti Džeku jer je bitan za momčad bez obzira na pojačanja, ali priča se zaokrenula.

Bilo kako bilo, mogla bi to biti i dobra priča za Hajduk koji je ostao bez Ivana Perišića (35), spominjao se Ante Rebić (31), ali ni od te priče neće biti ništa, no, možda se ponovno sve vraća na trofejnog napadača iz Bosne i Hercegovine...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • SEPRA SA PANTOVCAKA 15.08.2024.

    Znaju ovi u Fenerbahčeu da ima komuna za odvikavanje pa šalju đeku u gayduka a već je Puljak počeo raditi Aja Sofiju na Brdima bit će to najveća đamija u Splitsko-tuzlansko-gevgelijskom kantonu sa 6 raketa.

  • SEPRA SA PANTOVCAKA 15.08.2024.

    Mars 7 zabiti će ga i mam.. tvojoj

  • mars7 15.08.2024.

    Dzeko bi zabijao u hnlu nek dode zabjt ce dynamu tri gola

Komentiraj...
Vidi sve komentare