To je to što me zanima!

Naš kapetan Niko Kovač u suzama je završio karijeru

U Salzburgu je u 15. minuti oproštajne utakmice protiv Bayerna Niko Kovač izašao iz igre i primio mnoge pozdrave. Nije uspio suspregnuti suze...
Vidi originalni članak

Bilo je prekrasno, pune tribine, toliko mojih prijatelja, obitelji i poznanika. Nikad nisam krio emocije, nisam ih ni sad, rekao je Niko Kovač nakon zadnje utakmice u svojoj igračkoj karijeri.
“Niko Kovač, Niko Kovač”, orilo se stadionom u Salzburgu, Nikin Red Bull igrao je protiv njegova najdraža kluba, za koji je igrao, a i odmalena navijao, Bayerna. Nekoliko puta Niko je krenuo u dribling, nekoliko puta dodao loptu, i onda u 15. minuti izašao iz igre. Zagrlili su ga njegovi suigrači i igrači Bayerna te je u suzama otrčao počasni krug. Na stadionu se čuo pljesak i skandiranje “Niko, Niko”, a na ekranu su se vrtjeli njegovi golovi iz bivših klubova i reprezentacije.
- Sretan sam što je to sve ovako završilo, iza mene je prekrasnih 18 godina. I da mogu krenuti ispočetka, ponovno bih odabrao isti put - rekao je Niko, koji je na teren istrčao u pratnji kćeri Laure (8). Za ostale uobičajeno, ali za Niku bio je presedan.
Uvijek je kao igrač krio obitelj od javnosti. Rijetki su mediji uspjeli slikati njegovu obitelj. To je još jedan znak da je karijera gotova. Od subote će se Niko Kovač buditi kao penzioner.
- Nema odmora, tko ne radi, zahrđa! U 9.30 vodit ću trening druge momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • matte 11.07.2009.

    Niko zbogom i hvala ti na svemu :(( :)

  • Trollaš_me 11.07.2009.

    samo mi je jos vise zao kaj htv nebre prenosit tu tekmu a austijski mediji ju prenose.....sramotno

  • Marđo 11.07.2009.

    otisao pravi kapetan na moj rođendan

Komentiraj...
Vidi sve komentare