To je to što me zanima!

Nakon Miereza, Osijek gubi i talentiranog Antona Matkovića?

Jose Boto ranije je isticao kako Osijek ne namjerava prodavati Matkovića, osim ako klub dobije ponudu od 25 milijuna eura. Stoga ostaje za vidjeti što će učiniti Portugalac ako dobije ponudu za Matkovića
Vidi originalni članak

Nogometaše Osijeka u četvrtak (18.30 sati) čeka uzvratna utakmica trećeg kola kvalifikacija protiv Zire. "Bijelo-plavi" remizirali su 1-1 s protivnikom iz Azerbajdžana, a čeka ih teško gostovanje i dugo putovanje. Nakon prodaje najboljeg igrača Ramona Miereza (28), Osječani polažu nade u Antona Matkovića (18).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Ali talijanski Sky Sport spominje kako bi uskoro i talentirani Matković mogao biti na izlaznim vratima Opus Arene. Naime, Genoa je blizu realizacije velikog posla. Islanđanin Albert Gudmundsson (27), koji prema Transfermarktu vrijedi 30 milijuna eura, na izlaznim je vratima kluba. Zagrizla je Fiorentina, a u sjeni se "šulja" i Inter.

EMOTIVNI OPROŠTAJ Mierez otvorio dušu i oprostio se od Osijeka: 'Bog mi je dao šansu da ovdje osnujem obitelj'

Genoa je, sukladno tome, pripremila alternative za poziciju napadača ako Gudmundsson ode iz kluba. Kao opcije talijanski Sky Sport spominje Fabio Silvu iz Wolverhamptona i Matkovića.

Podsjetimo, hrvatski veznjak Milan Badelj (35) kapetan je Genoe, koja je prošle sezone završila na 11. mjestu talijanskog prvenstva. Matković je trenutačno najvrjedniji Osijekov igrač prema Transfermarktu s četiri milijuna eura. 

REAKCIJE IZ OSIJEKA Jakirović: Osijek nije htio pauzu za osvježenje, to me iznenadilo. Ristovski: Gol posvećujem ženi SAŽETAK OSIJEK - DINAMO VIDEO Fenomenalna asistencija Mišića. Evo kako je Dinamo preokrenuo derbi protiv Osijeka

Jose Boto ranije je isticao kako Osijek ne namjerava prodavati Matkovića, osim ako klub dobije ponudu od 25 milijuna eura. Stoga ostaje za vidjeti što će učiniti Portugalac ako talijanski prvoligaš dođe u grad na Dravi s ponudom za 18-godišnjeg Matkovića.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Handschar division 15.08.2024.

    Ode li i on biti će čupavo za ostat u ligi. Nema Rudeša ove godine.

  • pipolino 14.08.2024.

    Osijek prodaje, Rijeka prodaje, Hajduk prodaje, ali za sitniš. Samo Dinamo kupuje prave igrače i još uz to svima poklanja svoje otpatke, koji kod njih postaju zvijezde, a onda ih upropaste. Treba znati raditi posao kojega si se primio, ali osim Dinama, nitko nema sposobne ljude za to. Kalinić-smijeh, Portugalac-pušiona a da o Rijeci i ne govorimo, jer je sportski direktor vlasnik kluba, koji o nogometu zna manje od Marice Hrdalo.

  • simri 14.08.2024.

    Haha...da Dinamo....neka dečki idu van igrati, a ne valjati se u ovoj močvari...

Komentiraj...
Vidi sve komentare