To je to što me zanima!

Moguće da slijedi prva odgoda u HNL-u: Hajduk se može naći u čudnoj situaciji zbog protivnika

Ako se poklopi rezultat Hajduka s onima armenskih klubova, 'bili' ne bi imali dovoljno vremena za odmor između utakmica pa bi se ligaška utakmica odgodila za sljedeći slobodni datum odigravanja, vjerojatno 18. rujna
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka od 21 sat izlaze na travnjak Poljuda u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige gdje love pobjedu i prolaz protiv slovačkog Ružomberoka nakon 0-0 u prvoj utakmici. Prođu li dalje, igrat će protiv boljeg iz ogleda armenskog Noaha i grčkog AEK-a, a Armenci u Grčkoj brane prednost od 3-1.

PRETKOLA EL I KL Evo gdje možete gledati uzvrate hrvatskih klubova u Europi: Prvi izlaze Osječani, a zadnji Hajduk

I tu dolazimo do 'problema' s protivnikom. Naime, prođe li Hajduk Slovake, a Noah Grke, u računicu bi mogao doći i armenski Pyunik koji kod kuće brani 1-0 protiv kazahstanskog Ordabasyja. A dogodi li se to sve, utakmica 3. kola HNL-a između 'bilih' i Varaždina na Poljudu bi mogla biti odgođena jer bi izabranici Gennara Gattusa onda europski susret igrali već u utorak.

POGLEDAJTE VIDEO: Igrači Hajduka pozdravili navijače

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zašto? Noah i Pyunik su klubovi iz glavnog grada Armenije Erevana i zato ne mogu isti dan igrati pretkola Konferencijske lige. Po rasporedu su i jedni i drugi domaćini prođu li u posljednje pretkolo pa Noah utakmice kod kuće igra utorkom što je dva dana ranije od uobičajenog termina.

Poklopi li se sve to, Hajduk ne bi imao dovoljno vremena za odmor između utakmica pa bi se ligaška utakmica 'bilih' odgodila za sljedeći slobodni datum odigravanja, a to bi trebala biti srijeda, 18. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • grof-simpa 15.08.2024.

    Rjeseno, nema potrebe za odgodom

  • Realan2024 15.08.2024.

    Hajduk bude danas svoje odigrali tak da se mogu koncentrirati na prvenstvo do Božića pa onda na kup do Uskrsa

  • joža koji vidi 15.08.2024.

    Kako sada odgoda nisu li prošlu sezonu proglašavali neregularnom upravo zbog odgode

Komentiraj...
Vidi sve komentare