To je to što me zanima!

Modrićeva kći oduševila igrom u Realu: Jabuka ne pada daleko od stabla, jako je dobra...

Luka Modrić već ima nasljednicu koja će nastaviti njegove dobre igre u Real Madridu. Riječ je o njegovoj kćeri Emi koja igra u akademiji i izrazito je talentirana
Vidi originalni članak

Luka Modrić (39) apsolutna je legenda Real Madrida, kapetan momčadi i najtrofejniji igrač u povijesti "kraljevskog kluba". Iako ima 39 godina, i dalje briljira u bijelom dresu. Prema španjolskim medijima, mogla bi njegovim stopama krenuti i njegova kći Ema.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mala Ema ne skriva svoju strast prema nogometu i već je na putu da se jednog dana okuša u profesionalnim vodama. Baš kao i otac, Ema igra u Real Madridu, u jednoj od najvećih ženskih nogometnih akademija u Europi. Svoju ljubav prema nogometu nikada nije krila, pa je tako tijekom Fifinog dokumentarca za Svjetsko prvenstvo u Kataru zabilježena kako s ocem razgovara o kvalifikacijskim utakmicama hrvatske reprezentacije.

ZANIMLJIVA INTERAKCIJA Urnebesna situacija: Modrić pomazio Mbappéa po glavi, a on ga prostrijelio pogledom

S obzirom na slavu svoga oca, Ema je već navikla na reflektore i često s tribina prati njegove utakmice. Kada se pročulo da i ona igra nogomet, novinari su je pitali bi li ikada potpisala za Barcelonu. Luka Modrić je izbjegao direktan odgovor, rekavši samo da je sretna u Madridu.

- Jako je dobra - izjavio je Luka o Eminim nogometnim vještinama.

VRHUNSKA IZVEDBA VIDEO Sučić umalo zabio golčinu Realu! Pogodio prečku i stativu, 'kraljevi' slavili iz dva penala

Te riječi ponosnog oca potvrdile su se prošlog vikenda na turniru u Tielmesu, gdje je Ema "iznenadila prisutne svojom kvalitetom i tehnikom". Osim toga, postigla je i gol, čime je pokazala da talent u obitelji Modrić sigurno nije slučajnost, a isto tako da jabuka ne pada daleko od stabla. S obzirom na rast i razvoj ženskog nogometa, ne bi bilo iznenađenje da se Ema uskoro nađe u fokusu Realovih čelnika, te tako nastavi nogometnu lozu Modrića u "kraljevskom klubu".

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lucky edy 17.09.2024.

    Malo Luka malo kćer pa onda opet Luka i tako svaki dan

  • alfa romeo stelvio 17.09.2024.

    tako zna biti... kceri rasturaju muske stvari, a sinovi kao pekmez...

Komentiraj...
Vidi sve komentare