To je to što me zanima!

Modrić posvetio objavu teško stradalom Carvajalu: 'Prijatelju, tu sam za tebe. Vraćaš se jači!'

Carvajalu su pukli križni ligamenti, ali njegova je ozljeda još ozbiljnija s obzirom da mu je "popucala" i poplitealna tetiva, kao i vanjski kolateralni ligament. Čega ga dugačak oporavak
Vidi originalni članak

Luka Modrić (39) igrao je skoro 90 minuta u rutinskoj pobjedi Reala u devetom kolu La Lige. "Kraljevski klub" pobijedio je Villarreal 2-0 na Santiago Bernabeuu, a hrvatski reprezentativac asistirao je Federicu Valverdeu za prvi gol na utakmici. Konačnih 2-0 postavio je Vinicius, a na samom kraju utakmice teško se ozlijedio Dani Carvajal (32).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igrala se 93. minuta utakmice i bila je to jedna bezazlena situacija. Carvajalu se u pokušaju ispucavanja lopte nezgodno zarotiralo koljeno u sudaru s protivničkim igračem, odmah je pao na travnjak i zaurlao toliko glasno da se sve čulo u televizijskom prijenosu. 

Modrić je tada već bio izvan igre, a Carvajal se pokušao ustati uz pomoć suigrača, ali neuspješno, zbog čega su ga iznijeli na nosilima. Real Madrid u nedjelju je ujutro objavio ono čega su se svi bojali, Carvajalu su pukli križni ligamenti, ali njegova je ozljeda još ozbiljnija s obzirom da mu je "popucala" i poplitealna tetiva, kao i vanjski kolateralni ligament.

NEVJEROJATNI LUKA Španjolci hvale Modrića nakon slavlja 'kraljeva': Bio je arhitekt Realove igre i odigrao savršeno' REAL SLAVIO, MODRIĆ BRILJIRAO VIDEO Modrić asistirao, grozna ozljeda realovca! Iznijeli su ga na nosilima, jaukao od bolova

Španjolca čeka dug oporavak od ozljede, a Real mu je odmah izašao u susret i produžio ugovor do ljeta 2026. godine (aktualni mu je isticao na kraju ove sezone). Poruke podrške stižu mu sa svih strana, a javio se i Modrić.

- Poznajem te i zato znam da ćeš se vratiti još jači. Tu sam za sve što ti treba, čekamo tvoj povratak, prijatelju - napisao je Modrić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare