To je to što me zanima!

Mladen Petrić: Želim taj 'tanjur’ najviše od svega!

Ganjamo tri trofeja, ali prvenstvo je ipak nešto posebno. Jer u taj naslov treba uložiti najviše vremena i energije, drži napadač Mladen Petrić
Vidi originalni članak

Mladen Petrić dva komada - za pobjedu. Josip Šimunić zabio je za 1-1, a njegova Hertha je uspjela osvojiti tri boda. I tim pobjedama i HSV i Hertha ostali su u borbi za naslov.
- Ganjamo tri trofeja, prvenstvo, Kup i Kupe Uefe, ali prvenstvo je ipak nešto posebno. Jer u taj naslov treba uložiti najviše vremena i energije. Zbog toga je bundesligaški 'tanjur’ za mene najveći izazov i želim ga više od svega - rekao je Mladen Petrić, koji je zadivio njemačke medije jer je svoje golove posvetio gluhonijemim navijačima na tribini. Pozdravio ih je s tri uzdignuta prsta, aludirajući na tri naslova.
- Obećao sam im pozdrav prilikom nedavnog posjeta i sad sam ispunio obećanje - objasnio je Petrić i najavio još bolje igre:
- Unatoč velikom broju ozljeda i suspenzija mi trajemo u vrhu. Postajemo momčad koja može koncentrirano igrati do kraja.
A Joe Šimunić zabio je tek treći prvenstveni gol za Herthu u deset sezona. U pravi tren.
- Nije važan taj gol, bitno je da smo pobijedili - rekao je Šimunić, koji se po običaju nakon utakmice, s mikrofonom u ruci, obratio navijačima.
- Govorio sam im o vjeri koju smo u zadnjim kolima izgubili. Krajem veljače sam im obećao naslov i sad sam obnovio to obećanje - rekao je Šimunić.
Inače, HSV za vodećim Wolf-sburgom zaostaje tri, Hertha pet bodova, a međusobno će igrati 3. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • peguy7 21.04.2009.

    ..ma na kraju opet bayern prvi..tako to ide..mora negdje wolf zajebat..jer pobijedit u drugom dijelu sezone sve tekme malo je previse..al opet bi volio da bude netko drugi prvi a ne bayern..

  • crveno_crni 21.04.2009.

    @ Pinturicchio,a šta je čovjek koji je rođen pokraj Brčkog(kao što je Petrić) ,Hrvat ili \"bosančeros\".Bosančerosi i Wolfusburg će ipak uzeti naslov prvaka Njemačke .

  • shota98 21.04.2009.

    @Pinturicchio jbg brate i on ti je bosančero.. :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare