To je to što me zanima!

Melnjak nakon poraza: Jedino nas djeca mogu malo razveseliti

Da smo zabili taj gol za 1-1, utakmica bi otišla u drugom smjeru. Morali smo se otvoriti, tražiti gol izjednačenja što je Rijeka kasnije iskoristila. Nakon 2-0 bilo je teško vratiti se u igru, prokomentirao je Hajdukov bek
Vidi originalni članak

Hajduk je izgubio Jadranski derbi. Rijeka je u potpunosti nadigrala splitsku momčad i slavila 2-0. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dobar ulazak Rijeke u utakmicu. Nakon toga mislim da smo se mi posložili na terenu. Krenuli dobro, završili to prvo poluvrijeme u egalu. Odnosno s minus jedan, sa tih prvih 20 minuta. U drugom poluvremenu smo krenuli jako, dobivali svaku duel... A da smo zabili taj gol za 1-1, utakmica bi otišla u drugom smjeru. Morali smo se otvoriti, tražiti gol izjednačenja što je Rijeka kasnije iskoristila. Nakon 2-0 bilo je teško vratiti se u igru - rekao je nakon utakmice Dario Melnjak.

Nedostaju Livaja i Krovinović. Dugi je niz izostanaka, ali što je nedostajalo danas da Hajduk zabije pogodak kada je imao inicijativu početkom drugog dijela?

- Teško pitanje. Možda baš njih dvojica, možda naša konkretnost u zadnjoj trećini. Teško je sada biti pametan. Moramo se skupiti, dobro analizirati i već iduću utakmicu ići po pobjedu.

Slijedi Varaždin.

- Jako zanimljiva ekipa u HNL-u. Moramo biti bolji nego danas, bolji nego prošlih utakmica s Varaždinom makar smo ih dobivali. Oni su nam stvarno radili probleme. Dobro se spremiti, svi zajedno kao ekipa dati sve da uzmemo tri boda.

Melnjak je bio kapetan Hajduka protiv Rijeke. Preuzeo je traku kada je Nikola Kalinić izašao iz igre.

- Nema veće časti. Tada je bilo 1-0 i bila je velika želja da preokrenemo. To nažalost nismo. I nije neka utjeha. U ovom trenutku je stvarno najgore izgubiti. Jedino nas djeca mogu malo razveseliti.

POGLEDAJTE VIDEO: BRUNO PETKOVIĆ ZAIGRAO ŠAH

Idi na 24sata

Komentari 64

  • 19.04.2023.

    tko o čemu Hajdukocvci o tome što bi bilo da je bilo. A u kojem bi smjeru otišla utakmica da su Frigan i društvo iskoristili samo pola od onih mrtvih šansi koje su imali. Bilo bi jedno 5-6 razlike za Rijeku. Uz dodatak da to što Hajduk nije iskoristio ništa (od one jedne polu šanse) govori puno o njihovoj kvaliteti. ZAdnje dvije utakmice 1 gol (iz dvojbenog penala)+ 1 poluprilika protiv Rijeke. Veliki doseg u 180+ minuta nogometa. 

  • neno8 17.04.2023.

    Nikad punija blagajna a nikad praznija igra

  • bosanac1990 17.04.2023.

    nisam stigao pogledat utakmicu al me zanima sa obzirom na rezultat, dal je Hajduk dobio penal?

Komentiraj...
Vidi sve komentare