To je to što me zanima!

Medveščak prvi put izgubio na pripremama: Vitjaz je bio bolji

'Medvjedi' su poveli već u prvoj minuti golom Cheechooa. Ipak, u drugoj trećini primili su čak tri gola, pa su u posljednjoj morali loviti rezultat. Nisu uspjeli te su izgubili
Vidi originalni članak

Medveščak je u četvrtoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji doživio prvi poraz. Bolji od 'medvjeda' bili su igrači Vitjaza rezultatom 4-2 (0-1, 3-0, 1-1).

'Medvjedi' su poveli već u prvoj minuti golom Cheechooa, a vodstvo su držali sve do 25. minute kada je Maksim Ribin vratio stvari na početak.

Vitjaz je poveo u 34. minuti golom Mikea Igguldena, a mirniju posljednju trećinu golom za 3-1 omogućio im je Aleksander Karaljuk.

Medveščak je u 55. minuti smanjio na 3-2 golom Billa Thomasa, ali do izjednačenja nisu došli već su u posljednjim trenucima utakmice primili i četvrti gol.

Već u nedjelju 'medvjedi' će odigrati novu prijateljsku utakmicu. U Linzu gostuju kod Black Wingsa.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • PETAR_20 24.08.2013.

    Hvala za izvjesce, jedva se uspijem prikljuciti preko satelita, to je mucenje do besvjesti....za popic!!!! Sve jedno hvala, vidim da smo pobijedili s 5:1, ocekivao sam, radujem se dobrom mixanju momcadi

  • PETAR_20 19.08.2013.

    Dobra tekma i ništa ne treba jambrat, šteta samo "krojenja" sudaca jer se zbog njihove tuposti gubi dragocjeno vrijeme kad se je već organizirala utakmica...igrali smo 5 puta u omjeru 5-3 za njih odlično smo odigrali jer to je odlična priprema za utakmice koje dolaze i KHL-u, teško je taj omjer za izdržati, sve je vježba...drago mi je da u omjeru 5-5 funkcioniramo jako dobro, čak smo u prednosti...French, fantastično vodi momčad, mješa i daje priliku svim igračima i što je bitno-jako dobro modificira i isprobava petorke, jednostavno trener ima nos za igrače u svim segmentima svakog pojedinca...daje priliku svim golmanima(tu je i došao poraz u Linzu)...sve u svemu-mrak smo od ekipe!!!

  • SKY1 18.08.2013.

    šteta, ali nema veze, idemo dalje! ZIG-ZAG

Komentiraj...
Vidi sve komentare