To je to što me zanima!

Mario Carević više nije trener Šibenika! Ekspresno pronašao novi klub i ostaje u HNL-u?

Šibenik je preuzeo u ljeto 2023. godine i s njima prošao put od druge lige sve do HNL-a. U sezonu je sjajno krenuo s tri pobjede u četiri utakmice
Vidi originalni članak

Mario Carević više nije trener Šibenika. Službenu potvrdu rastanka, klub je potvrdio na stranicama, a još uvijek se ne zna tko će ga zamijeniti na klupi. Sljedeću utakmici Šibenik igra 19. listopada na domaćem treneru protiv Osijeka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

>> Pročitajte opsežan izvještaj s utakmice Hajduk - Šibenik

Carević je preuzeo klupu Šibenika u ljeto 2023., te je klub izveo iz druge lige u prvu HNL. Sezonu je započeo sjajno, s tri pobjede u prva četiri kola, no u posljednje vrijeme momčad iz Zvonimirova grada pokazuje pad forme. U posljednjoj utakmici njegova momčad lako je poražena od Hajduka 4-0.

- Želio bih ovim putem iskreno zahvaliti svim zaposlenicima HNK Šibenik, posebno igračima, stručnom stožeru, navijačima i simpatizerima na izuzetnom iskustvu koje sam doživio. Ovaj period moje karijere ostat će mi u trajnom sjećanju, a posebno emotivan bio je nezaboravan doček na Poljani. Uvijek ću se s ponosom vraćati u Šibenik.

Vjerujem da je u ovom trenutku najbolje rješenje promjena trenera, odnosno dolazak novog lica na klupu Šibenika. Ova odluka rezultat je mojeg dugotrajnog promišljanja i sada smatram da je pravo vrijeme za nju.

Kroz borbu za naslov u drugom rangu i dosadašnje nastupe u SuperSport HNL proživio sam nezaboravne trenutke, želim Šibeniku puno sreće i uspjeha u daljnjem djelovanju - izjavio je Mario Carević za službene stranice kluba.

NAKON SEDAM MJESECI Odletio i četvrti trener u HNL-u: Gorica otpustila Rajka Vidovića

Već su se ranije pojavile naznake o nesuglasicama između Carevića i kluba, osobito nakon utakmice između Gorice i Šibenika u petom kolu. Prema saznanjima Dalmatinskog portala, upravo bi Gorica mogla biti sljedeće odredište bivšeg igrača Hajduka. Naime, Carević je velika želja predsjednika Gorice, Nenada Črnka, koji je ranije ovog tjedna uručio otkaz Rajku Vidoviću.

SAŽETAK HAJDUK - ŠIBENIK 4-0 VIDEO Hajdukov tinejdžer zabio novu golčinu, Rakitićev prvi gol. Pogledajte rapsodiju na Poljudu

Odlazak Carevića već je peta smjena u HNL-u. Prvi je s klupe odletio Željko Sopić nakon remija Rijeke s Varaždinom, potom je stradao Ivan Radeljić u Slavenu Belupu. Sergeju Jakiroviću presudila je blamaža od Bayerna u Ligi prvaka, dok je Rajku Vidoviću "glave došao" loš niz od tri poraza u četiri utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • RI pešekan 10.10.2024.

    Asti miša a jesi pustia hajduku nesrećo jedna!

  • Ivan Spahić 10.10.2024.

    Ništa čudno,niti novost,sad još če pustit jajdugu protiv gorice,MILION POSTO........

  • vitar.s.dinare 10.10.2024.

    Aj još Šibenik stigne ispast iz lige,još nije kasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare