To je to što me zanima!

Marca: Novi dan, nova sjajna utakmica Luke Modrića. On je nezamjenjiv u Realu s 39 godina

Real je u trećem kolu Lige prvaka pobijedio Borussiju preokretom od 5-2. Zasjao je Vinicius s tri gola, ali Luka Modrić je odigrao još jednu dobru utakmicu za "kraljeve". Izašao je u 70. minuti
Vidi originalni članak

Iako su osmijesi bili na licima igrača Real Madrida na kraju utakmice trećeg kola Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, "kraljevi" su se pomučili za tri boda na Santiago Bernabeuu. Borussia je ta koja je konkretnije ušla u utakmicu u reprizi prošlosezonskog finala LP-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Momčad bivšeg realovca, Nurija Sahina, povela je u 30. minuti golom Donyella Mallena, dok je Jamie Gittens u 34. povisio na 2-0. A odgovor Reala stigao je tek nakon sat vremena igre. Kylian Mbappé ubačajem je pronašao Antonija Rudigera, koji je, zanimljivo, zabio gol i Stuttgartu u Ligi prvaka ove sezone.

Vinicius je u 62. drugoj ekspresno poravnao na 2-2, a Real je slomio otpor gostiju u 83. golom Lucasa Vasqueza. Vinicius je zatresao mrežu i u 86. te 93. minuti za hat-trick.

LIGA PRVAKA 'Petarda' Reala usred Madrida! Vinicius zabio tri gola Borussiji, Modrić je igrao do 70. minute ODLIČAN POTEZ VIDEO Što radi Vini! Pretrčao je cijeli teren pa strašno pogodio! S tri gola 'najavio' Zlatnu loptu

Još jedna dobra utakmica Modrića

Luka Modrić (39) predvodio je "kraljevski klub" kao kapetan od prve minute utakmice. Igrao je sve do 70. minute utakmice, a Marca je pohvalila još jedan dobar nastup "vatrenog".

NEOBIČNE POHVALE S OTOKA Britanci se poklonili Modriću: 'Mali žilavi gad istrošenog lica'

- Spor tempo na početku utakmice išao je u korist Hrvatu, koji je najstariji igrač koji je nosio bijeli dres Reala. I s 39 godina, Modrić je nezamjenjiv u ovoj momčadi. Odigrao je dobru utakmicu, a u 71. minuti je oslobodio mjesto na travnjaku za Camavingu. Novi dan, nova dobra utakmica Modrića. Vrlo je važan u ovoj momčadi - napisala je Marca.

Modrić je Modrićev nastup protiv Dortmund ocijenila sa sedmicom. Veću ocjenu od Modrića dobili su Vinicius (10), Bellingham (9), Mbappé (8) i Rudiger (8).

Idi na 24sata

Komentari 47

  • strmi007 23.10.2024.

    Hala Madrid!

  • strmi007 23.10.2024.

    Hala Modrid!

  • Ivano0603 23.10.2024.

    Srica dq su pobjedili inace bi bilo drvlje i kamenje danas

Komentiraj...
Vidi sve komentare