To je to što me zanima!

Za Vargu je Euro gotov: Izbornik Mađarske otkrio kakve ozljede je pretrpio u stravičnom sudaru

Bilo je zabrinjavajuće i što su liječnici utrčali na teren s malim zakašnjenjem, ali vjerojatno nisu shvatili kako se radilo o opasnoj situaciji, istaknuo je mađarski izbornik
Vidi originalni članak

Mađarski reprezentativac Barnabas Varga (29) na nosilima je iznesen iz igre nakon stravičnog sudara s golmanom Škotske Angusom Ginnom, a iz Mađarskog nogometnog saveza potvrdili su kako je stabilno. Izbornik Mađarske Marco Rossi otkrio je u kakvom je stanju njegov reprezentativac nakon nezgode, koja je mnoge ostavila u šoku.

Varga je slomio nekoliko kostiju lica i ima frakturu čeljusti nakon što ga je škotski golman udario laktom nakon jednog ubačaja iz prekida. Izašao je s gol linije kako bi 'boksao' loptu, a pritom je pokupio dvojicu protivničkih igrača. 

STRAVA U STUTTGARTU VIDEO Užasan sudar! Mađara su sakrili dekama pa ga iznijeli

- Igrači su rekli kako je izgledao kao da nije pri svijesti, tako da su se svi jako zabrinuli. Bilo je zabrinjavajuće i što su liječnici utrčali na teren s malim zakašnjenjem, ali vjerojatno nisu shvatili kako se radilo o opasnoj situaciji - rekao je Rossi nakon utakmice pa dodao...

- Nasreću, Varga nije u opasnosti. Operirat će ga i oporavit će se. To je najvažnije. Ni ako prođemo u nokaut fazu, više neće biti dio momčadi.

TEŠKA OZLJEDA Mađar završio u bolnici nakon stravičnog sudara, otkrili su kako nije u životnoj opasnosti

Europsko prvenstvo tako je gotovo za Vargu, koji je zabio gol za Mađarsku u porazu 1-3 od Švicarske. U 13 nastupa za reprezentaciju Varga je zabio sedam golova. Inače je član mađarskog prvoligaša Ferencvarosa.

Podsjetimo, Mađarska je slavila protiv Škotske golom Kevina Csobotha u 100. minuti. Taj bi gol Mađarima mogao donijeti osminu finala kao jednoj od najboljih trećeplasiranih reprezentacija, a igrači su pobjedu posvetili Vargi. Kapetan Szoboszali je odjenuo njegov dres s brojem 19, nakon čega su se svi zajedno slikali s dresom.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • raiom 24.06.2024.

    Bravo Mađari

  • budalenko1 24.06.2024.

    Golman Škotske za ono je trebao dobit direktan crveni

  • 24.06.2024.

    Pitanje je jel ovo sarkazam ili Antiša ne čita nego lupeta😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare