To je to što me zanima!

Legendarni Mourinho dočekao Hrvatsku u Portugalu i otkrio: Ovog vatrenog sam htio u ekipi!

Jose Mourinho sljedeće će sezone biti trener Dominiku Livakoviću u Fenerbahčeu, a dočekao je hrvatsku reprezentaciju u Portugalu gdje ih je srdačno pozdravio
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak se uputila prema Portugalu gdje će u subotu (18.45 sati) igrati zadnju prijateljsku utakmicu uoči početka Europskog prvenstva u Njemačkoj. "Vatreni", podsjećamo, igraju prvu utakmicu Eura u subotu, 15. lipnja protiv Španjolske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Reprezentativci su u petak stigli u glavni glad Portugala, a tamo ih je dočekao legendarni trener Jose Mourinho, koji se ponovno susreo s Lukom Modrićem (38), kojeg je doveo u Real Madrid iz Tottenhama u ljeto 2012. godine.

'The special one' se pozdravio s "vatrenima" i izbornikom Zlatkom Dalićem, a posebno je pozdravio Modrića. Portugalski strateg u nekoliko je navrata isticao oduševljenje i poštovanje koje ima za Modrića.

NAJAVILI UTAKMICU Dalić: Daj Bože da igramo finale Eura s Portugalom! Brozović: Volim igrati zajedno s Ronaldom SAMO U 24SATA! Danas dar uz 24sata: Poster s rasporedom svih utakmica Eura

- Luka Modrić je divota nogometa, a on je i moj ponos jer sam ga doveo u Real Madrid. Tada nitko nije vjerovao da je on nogometaš za "kraljevski klub". Uvijek ću biti ponosan na njega - rekao je jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

Mourinho je zatim sjeo za stol s Modrićem, a tamo su bili još Mario Mandžukić i Dominik Livaković, kojeg će Mourinho voditi u Fenerbahčeu sljedeće sezone. 

- Jedan od njih će igrati za mene, jedan od njih je igrao za mene, a jedan od njih nikad nije igrao za mene, ali volio bih da jest! - napisao je Mourinho na fotografiji s 'vatrenima' koju je objavio na Instagram profilu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zutizgzg 08.06.2024.

    Al ga vi kenjate i lazete

  • TVP 07.06.2024.

    Bravo za ljudsko i kulturno ponašanje.

  • Crvic 07.06.2024.

    Legenda No.1 !

Komentiraj...
Vidi sve komentare