To je to što me zanima!

Krišto izgubila u polufinalu: Za broncu se bori protiv Kosovarke

Čudesno je hrvatska judašica Katarina Krišto (22) je na putu do polufinala pobjeđivala predstavnice Srednjoafričke Republike, Japana i Južne Koreje, ali u polufinalu nije mogla protiv Meksikanke Alcaraz (28)
Vidi originalni članak

Nakon velike borbe u polufinalu juda u kategoriji do 63 kilograma, hrvatska predstavnica Katarina Krišto (22) izgubila ipponom od Meksikanke Prisce Awiti Alcaraz (28). Ići će u borbu za broncu protiv predstavnice Kosova Laure Fazliu (23).

VIJESTI IZ PARIZA Acin Brazil izgubio od Njemačke, neuništivi Murray prošao dalje

Krišto je koncentrirano i oprezno ušla u polufinalni meč, dobro je odradila dva ulaska zaredom u prvoj minuti i 'pokazala zube'. Nije se dala navući protiv iskusnije Meksikanke i pokazala je iznimnu taktičku zrelost za judašicu od 22 godine

Meksikanka je ubrzo dobila prvu opomenu zbog neaktivnosti, a odmah je Krišto dobro ušla i pokušala odraditi bacanje preko ramena. Nije prošlo, a Meksikanka je nakon polukontre bacila Krišto na leđa i osvojila jedan bod, a hrvatska predstavnica krenula je na sve ili ništa. 

Nakon toga je Meksikanka pokazala koliko je iskusna te je borbu odvela u parter kako bi potrošila što više vremena. Uspjela je izvesti ippon i na koncu uvjerljivo ušla u finale Olimpijskih igara.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • eugen123 30.07.2024.

    zašto mi ova lici na Baturinu

  • NeispraniMozak 30.07.2024.

    Može li mi netko objasnit po čemu je ovaj Kosovar žensko ?

  • eugen123 30.07.2024.

    ne znam za vas Al ja sam odustao od pracenja tih borilackih sporova, jer se tu sve više provlace ti iz lgbta... iznenadio sam se koliko dobrih sportova ima. 3 na 3, stolni tenis i zenska odbojka na pijesku

Komentiraj...
Vidi sve komentare