To je to što me zanima!

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka!

Nažalost, u posljednjih nekoliko dana došlo je do nesuglasica koje su rezultirale sporazumnim dogovorom te su obje strane u mirnom tonu zaključile kako se suradnja neće nastaviti, poručio je Kalinić
Vidi originalni članak

Sritno ciloj ekipi, a o onome što se dogodilo možemo nakon toga, poručio je Ivan Perišić (35) nakon što ga je trener Gennaro Gattuso izostavio iz momčadi za utakmicu protiv Lokomotive (1-1), a dok je talijanski stručnjak objasnio što se dogodilo, još čekamo da se na sve osvrne hrvatski reprezentativac. A u međuvremenu 'Perija' nije trenirao s momčadi na Poljudu, a više ni neće.

PROBLEMI NA POLJUDU ANKETA Treba li Perišić otići iz Hajduka nakon što ga je Gattuso udaljio iz momčadi?

- Prije 20 dana razgovarao sam s Perišićem. Rekao je da želi ići. Dao sam mu šansu da igra. Po 20-25 minuta. Ne smije se zaključivati po rekla-kazala pričama. Ako neki igrač želi otići, to može dovesti do krivih razmišljanja i komplikacija unutar svlačionice. Ovo nije zatvorena priča. On je i dalje tu, sutra je novi dan - rekao je Gattuso nakon utakmice s Lokomotivom.

POGLEDAJTE VIDEO: Perišić rekao Gattusu da su ga zvali iz Barcelone

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Perišić je od povratka na Poljud prošao rehabilitaciju, vratio se na teren i zaigrao na Europskom prvenstvu te tako ostvario cilj, a suradnja se neće nastaviti.

- Žao nam je što se stvorila atmosfera koja se izrazito negativno odrazila na Klub, ali posebno na Ivana i obitelj koji su nezasluženo doživjeli brojne neugodnosti. Znalo se od prvog dana da Ivan vjerojatno ostaje do kraja ljeta. Nažalost, u posljednjih nekoliko dana došlo je do nesuglasica koje su rezultirale sporazumnim dogovorom te su obje strane u mirnom tonu zaključile kako se suradnja neće nastaviti. U narednim danima ćemo donijeti odluku hoće li razlaz biti u formi transfera ili sporazumnog raskida ugovora. Zbog izrazite važnosti utakmice koja je pred nama, potpuni fokus cijelog Kluba je na uzvratnoj utakmici zato pozivam navijače da daju punu podršku momčadi i stručnom stožeru pred ispunjenim Poljudom na putu prema play-offu - poručio je sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić.

Idi na 24sata

Komentari 253

  • valjamte popesku 14.08.2024.

    ošlo vrime za par mjeseci.ahahahahaaaaaa.

  • Neprikladan 14.08.2024.

    A sta je dolazio?

  • Povišica od dve iljade 14.08.2024.

    Pederišić

Komentiraj...
Vidi sve komentare