To je to što me zanima!

Kakav je idući protivnik Dinama u Europi? Vodi ga bivši Kloppov pomoćnik, grozno je otvorio LP

Salzburg pod vodstvom Nizozemca Pepijna Lijndersa ne izgleda dobro, iako je riječ o bivšem pomoćniku Jürgena Kloppa, s kojim je osvojio Ligu prvaka. U 1. kolu pobijedila ga je Slavia Prag, a u drugom Brest
Vidi originalni članak

Dinamo i Monaco odigrali su 2-2 u drugom kolu Lige prvaka na Maksimiru. Hrvatski prvak vodio je 2-0 do 74. minute kada je Salisu smanjio na 2-1, a konačnih 2-2 postavio je Zakaria iz penala u 89. minuti. "Modri" imaju bod nakon dva kola, a do kraja sezone ostalo je još šest utakmica. U idućem kolu "modri" gostuju u Austriji kod RB Salzburga 23. listopada. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Bikovi" nisu u bajnoj formi, dapače, ova je momčad daleko od prijašnjih koje su znale u Europi poremetiti planove i jačima od sebe. Navijači "plavih" nerado se sjećaju onih 1-5 s Maksimira iz Europske lige u sezoni 2014/15., ali odnosi snaga daleko trenutačno su daleko od toga. 

Salzburg je u Ligu prvaka krenuo s dva teška poraza od klubova iz drugog ili trećeg ešalona europskog nogometa. U 1. kolu je Sparta iz Praga razbila Salzburg 3-0, a u drugom je Brest slavio u Austriji 4-0. 

BIVŠI I SADAŠNJI SE POŠTUJU Jakirović se oglasio nakon što mu je Bjelica javno zahvalio

Momčad pod vodstvom Nizozemca Pepijna Lijndersa ne izgleda dobro, iako je riječ o bivšem pomoćniku Jürgena Kloppa, s kojim je osvojio Ligu prvaka. U austrijskom prvenstvu "bikovi" su osvojili 13 bodova u šest utakmica i na trećem su mjestu ljestvice.

Prema Transfermarktu Red Bull Salzburg vrijedi 169 milijuna eura, a najvrijedniji eksponati su 20-godišnji napadač Karim Konaté i Oscar Gloukh (20) s po 25 milijuna eura procijenjene vrijednosti. 

SKIJAŠ BEZ DLAKE NA JEZIKU Zubčić: To je Dinamo, a sudac je šu*ak! Bernauer: Frustriralo me

Momčad je najčešće postavljena u 4-3-3 formaciju, s naglaskom na napadački dio momčadi. Dinamo će 23. listopada gostovati na stadionu kreativnog imena - Red Bull Areni. 

Rezultati Dinamovih suparnika u 2. kolu:

RB Salzburg - Brest 0-4
Borussia Dortmund - Celtic 7-1
Bayer Leverkusen - Milan 1-0
Arsenal - PSG 2-0
Slovan - Manchester City 0-4

Idi na 24sata

Komentari 29

  • PLAVI PAKAO 03.10.2024.

    dobra stvar je sto s 3 protivnika igramo koji su iza nas na tabeli Milan Sacburg i Slavon..dok Seltik tamo mozemo

  • komentator/Luka 03.10.2024.

    dinamo ima i očajnu gol razliku zbog one blamaže, pa su gori samo oni sa nula bodova, a recimo celtic sad 24. i prolaz isto sa jednim bodom, ali to je za sad, ima se još puno za igrati ali mislim da će uvijek problem stvarati ta gol razlika pa gori od dinama budu samo oni sa barem jednim bodom manje a jednakim brojem bodova svi bolji

  • @Netko 03.10.2024.

    dinamo bi sve svoje utakmice trebao igrati u gostima da se ne sramoti sa ovim rusevinama i livadom na kojoj igraju domace utakmice

Komentiraj...
Vidi sve komentare