To je to što me zanima!

Igrač Hajduka proputovao čak 15.000 km zbog reprezentacije. Na kraju nije odigrao ni minute

Gennaro Gattuso i dalje traži idealnu poziciju za Niku Sigura pa ga je tako u posljednja dva kola isprobao na desnom krilu, u sredini i desnom bočnom
Vidi originalni članak

Niko Sigur (21) pozvan je na još jedno okupljanje kanadske reprezentacije nakon što je u kolovozu odlučio promijeniti nacionalni dres. Nekada standardni reprezentativac mladih "vatrenih" trebao je biti važan u planovima izbornika Jessea Marcha (50), no ovaj put otputovao je na put dug 7000 kilometara, a da nije nastupio u prijateljskoj utakmici protiv Paname.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Igrač Hajduka debitirao je za Kanadu u rujnu protiv Meksika kada je dobio nešto manje od pola sata igre, a njegova momčad tada je odigrala 0-0. Posebno se veselio susretu protiv Paname jer se igrao u Torontu, gdje su ga trebali podržati obitelj i prijatelji. Iako je Kanada slavila 2-1, Sigur ne može biti zadovoljan jer se pred obitelji nije mogao pokazati – cijelu je utakmicu odgledao s klupe.

LOŠE VIJESTI ZA HAJDUK Gattuso u problemu: Poznata težina ozljede mladog stopera, izvan stroja bit će dulje vrijeme

Trener "bilih" Gennaro Gattuso (46) također ne može biti zadovoljan ovakvim raspletom situacije jer je tek počeo vraćati Sigura u momčad nakon borbe s ozljedama. Sada je upitno u kakvom će se stanju vratiti u Split nakon dugog putovanja u Kanadu. Dobra je stvar što Hajduk igra u nedjelju protiv Slaven Belupa, pa će Sigur imati vremena ponovno se prilagoditi na hrvatsku vremensku zonu.

NAPRAVILI PRVI KORAK Poznati detalji obnove Poljuda: Kad počinje i što je sve u planu?

Gattuso i dalje traži idealnu poziciju za Kanađanina. U protekla dva kola isprobao ga je na čak tri pozicije, onoj krilnog napadača, veznjaka i na kraju desnog bočnog. Iako je polivalentnost korisna, Sigur se za sada nije nametnuo ni na jednoj od tih pozicija, a odlasci u Kanadu sigurno mu ne idu u prilog jer ne trenira s momčadi i nema priliku nametnuti se. Kada uzmemo u obzir da je sljedeća reprezentativna stanka za mjesec dana, a njegove minute u Kanadi su ograničene, sve više se čini kako je odluka da zaigra za Kanadu bila pogrešna.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • purgersirokibrijeg 17.10.2024.

    Sad je dokazao koliko vrijedi,u jednoj amaterskoj ekipi je rezerva rezervi,žali bože troškova

  • ro kaj 17.10.2024.

    Pored drvosječa suigrača grije klupu u poluamaterskoj kanadskoj reprezentaciji, toliko je dobar.

  • zera 17.10.2024.

    Trebao je prijeći u Dinamo pa bi igrao za takozvanu Hrvatsku reprezentaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare