To je to što me zanima!

Grci u potrazi za huliganom koji je sudjelovao u tučnjavi u Ateni: Identificirali ga putem snimki

Tamošnji mediji prenose da se očekuje raspisivanje i drugih uhidbenih naloga, budući da su policijski službenici identificirali i druge huligane koji izbjegavaju uhićenje
Vidi originalni članak

Grčka policija izdala je nalog za uhićenje navijača identificiranog sa snimke huliganskog obračuna u blizini AEK-ovog stadiona, u kojem je život izgubio 29-godišnji Michalis Katsouris, piše Protothema.

Kako doznaju grčki mediji, ne radi se o navijaču koji je putem društvenih mreža razotkrio svoje sudjelovanje u neredima, već o drugom Grku, poznatom navijaču Panathinaikosa, koji je u prošlosti sudjelovao u raznim incidentima povezanim s nasiljem među navijačima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Istovremeno, Grci prenose da se očekuje raspisivanje i drugih uhidbenih naloga, budući da su policijski službenici sektora za suzbijanje nasilja na sportskim objektima, preko registarskih oznaka osobnih automobila, identificirali i druge huligane koji izbjegavaju uhićenje.

U sjeni smrti navijača AEK-a u Maksimiru su Dinamo i grčki prvak odigrali prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka, a AEK je slavio 2-1 preokretom u drugom poluvremenu. Nogometaši hrvatskog prvaka večeras lete za Atenu, uzvrat je na rasporedu u subotu od 20.30 po hrvatskom vremenu, a Dinamo očekuje 'paklena' atmosfera na OPAP Areni.

AEK je uoči susreta objavio upute za navijače, nakon što je Uefa još uoči prve utakmice na Maksimiru jasno dala do znanja da će drastično kazniti svaki sigurnosni propust, bila to baklja, petarda, neprimjereno skandiranje, rasizam...

NAJAVIO UZVRAT U GRČKOJ Mišić i Baturina pod upitnikom za uzvrat u Grčkoj! Bišćan: 'Svi padaju u drugom poluvremenu' RIGOROZNE MJERE AEK objavio upute za navijače uoči Dinama: Nemamo pravo na grešku. Ovo je za Michalisa...

Upitan kakav tretman očekuje u Grčkoj obzirom na sve što se događalo, trener Dinama Igor Bišćan uoči leta za Atenu dao je vrlo jednostavan odgovor.

- Isti kakav su i oni imali ovdje!

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • D.Vader_43 18.08.2023.

    etiopski patuljci nemaju veze sa antičkim grcima, izbjeglice iz male azije

  • svi u ku.... 18.08.2023.

    Grčka faca vidi se no nosu !

  • 18.08.2023.

    eto vidi se po slicinda je grk ima grcku facu izgleda kontrojanski konj….

Komentiraj...
Vidi sve komentare