To je to što me zanima!

Bivši hrvatski prvoligaš izbacio novi dres i oduševio navijače: 'Jedan od najljepših ikada...'

Hrvatski dragovoljac posljednji je put igrao u HNL-u u sezoni 2021/22. nakon čega je ispao, a odmah potom i skliznuo u treći rang hrvatskog klupskog nogometa, gdje se i sada natječe...
Vidi originalni članak

Hrvatski Dragovoljac oduvijek je slovio za poseban klub u Hrvatskoj, a nerijetko je i dizajnom dresova znao zaintrigirati javnost. Drugačije nije bilo ni ovog puta kada su "crni" na dan prve utakmice u sezoni predstavili novi domaći dres.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dresovi su zadržali tradicionalnu crnu boju, dok je na njima zlatnom bojom nacrtana karta Hrvatske. Osim toga, dres je prepun sitnih kvadratića s motivima hrvatskih županija, a navijači su oduševljeni izgledom. 

POVRATAK U SASTAV Preokret na Poljudu! Gattuso priključio otpisane hajdukovce

"Prelijep je, kada će se moći naručiti", pita se jedan, dok drugi dodaje "Stvarno jedan od najljepših dresova ikad!"

SPORTSKI DIREKTOR OSIJEKA Boto: Mierez mi je rekao da će ostati, gradio sam oko njega momčad, a onda je odlučio otići!

Hrvatski Dragovoljac trenutačno se natječe u Drugoj nogometnoj ligi, što je treći razred hrvatskog klupskog nogometa. Posljednji put HNL je igrao u sezoni 2021/22. kada je ispao, a odmah potom i skliznuo u treći rang. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kp 24.08.2024.

    Uvjek bili DOMOLJUBI najljepše dresove su imali od početka.ROĐINI LJUDI OSTALI.Bravo H.DRAGOVOLJAC KAPA DOLJE.Ovi su sada politički klubovi.

  • Crvic 24.08.2024.

    Kič !

  • i kaj sad 24.08.2024.

    a jos k tome i prvo bjelo polje i to sa srce umjesto sa jednim veliko pisanim slovom…. kao u neka stara dobra vremena.. 🇭🇷 U ❤️

Komentiraj...
Vidi sve komentare