To je to što me zanima!

Evo koliko love će Rakitić imati u Hajduku. Klub ga neće plaćati

Iznos koji će Rakitić dobiti spada u top 3 najplaćenijih igrača Hajduka. Prvo mjesto uvjerljivo drži Marko Livaja čija primanja dosežu oko milijun eura po sezoni
Vidi originalni članak

Završila je priča oko dolaska Ivana Rakitića (36) u Hajduk. Raketa je u subotu uvečer i službeno dobio otpusno pismo iz Al Shababa nakon čega je postao novi igrač splitske momčadi. Stigao je na godinu dana uz mogućnost produljenja na još jednu godinu. Isti recept po kojem je Hajduk doveo i Ivana Perišića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hoće li Rakitić imati pravo nastupa protiv Torshavna u Konferencijskoj ligi? Hoće, više o tome smo pisali, odluka je na Hajduku.

SUDAR S TORSHAVNOM Može li Ivan Rakitić igrati već u četvrtak u Konferencijskoj ligi?

Hajduk ga neće plaćati

Čelnici Hajduka uspjeli su dogovoriti zaista nevjerojatan pothvat za hrvatske okvire. Doveli su igrača svjetske klase, doduše već u godinama što u cijeloj priči i nije presudan faktor, i to pod uvjetima koji neće dodatno opteretiti ionako opterećen budžet.

Ivan Rakitić plaću neće dobivati od Hajduka već će ga plaćati jedan trgovački lanac koji je i sponzor Hajduku. Raketa će od Splićana dobiti manji dio koji nije vezan za redovnu plaću već za bonuse i konačan plasman na kraju sezone.

Koliko će Raketa zarađivati?

Iznos koji će Rakitić dobiti spada u top 3 najplaćenijih igrača Hajduka. Prvo mjesto uvjerljivo drži Marko Livaja čija neto primanja dosežu oko milijun eura po sezoni. Rakitić će dobivati nešto manje i neće biti najplaćeniji igrač Hajduka.

Godišnje će mu na račun sjesti 600 tisuća eura, a dodatno će mu račun podebljati razni bonusi.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • pile2244 21.07.2024.

    Za neke se sponzori tuku neki nemaju deset tisuća eura za mladog igrača 😂

  • Dalmatinski čovik 1995 21.07.2024.

    Nebi bilo loše da USKOK dođe malo u klub čudne se tu igra igraju

  • Memovox 21.07.2024.

    Nevjerovatno da bi bilo istinito još objave javno pranje novaca prestrašno i to se tolerira .To ko da radiš za jednu firmu ,a plaća te država. I onda je Maminjo lopov ,a oni državu javno zakidaju za davanja i to tako desetljećima . Maminjo je za lovu koju je digao platio sav porez državi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare