To je to što me zanima!

Drugi dan suđenja Vuškoviću: 'Zadrhtao mu je glas više puta'

Prvi je dan suđenja trajao sedam sati te su objavljeni detalji suđenja. Pišu da je Mariju zadrhtao glas nekoliko puta, ali i kako je ponovio da nije kriv. Antidopinške agencije i dalje traže četiri godine suspenzije
Vidi originalni članak

Na drugi je dan suđenja zbog pozitivnog dopinškog testa hrvatski nogometaš Mario Vušković (22) stigao je u društvo majke Sanje, američkog odvjetnika Paula Greena i sportskog direktora HSV-a Jonasa Bolda na Međunarodni sportski sud (CAS) u švicarskoj Lausannei.

ŽELI DOKAZATI NEVINOST VIDEO Počelo suđenje Vuškoviću za doping. Poznato je kada će doznati konačnu odluku suda

Podsjetimo, Vuškovića su suspendirali prije godinu i pol, u studenom 2022. godine zbog sumnje na doping te je 2023. godine dobio dvije godine zabrane na sportskom sudu. Na to su uložili prigovor te traže oslobađajuću presudu, a druga strana traži četverogodišnju kaznu.

Upravo je američki odvjetnik onaj u kojeg se polažu velike nade jer je prije godinu dana u sličnom slučaju zastupao Petera Bola, trkača na srednje pruge koji je na kraju oslobođen za 'lažno pozitivan doping test'. 

Kako piše njemački Bild, prvi je dan suđenja trajao sedam sati te su objavljeni neki detalji suđenja. Primjerice, pišu da je Mariju zadrhtao glas nekoliko puta, ali i kako je ponovio da nije kriv. Antidopinške agencije su ostale pri tome da traže četiri godine suspenzije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KešićIsBack 15.05.2024.

    đanki

  • Takuro Kretenko 15.05.2024.

    sigurno su ga suci zajebali

Komentiraj...
Vidi sve komentare