To je to što me zanima!

Dinamo uvjerljivi favorit za pobjedu u derbiju s Hajdukom

Dinamo je bez poraza od 14. ožujka kada ga je PAOK izbacio iz Konferencijske lige, a 'modri' su slavili u posljednja dva derbija protiv Hajduka
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je što je trebala u rujanskom ciklusu Lige nacija, a dinamovci Bruno Petković, Martin Baturina, Petar Sučić i Marko Pjaca vraćaju se na Maksimir nakon obaveza s "vatrenima". I odmah po povratku čeka ih prvi ovosezonski derbi s Hajdukom (petak, 20 sati).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski prvak sjajno je ušao u sezoni, vodeći je s 13 bodova nakon pet odigranih utakmica, dok je Hajduk treći s 11 bodova. Prošle su sezone Hajduk i Dinamo odigrali pet međusobnih utakmica.

NESLUŽBENI IZRAČUN Evo koliko je Dinamo zaradio od Lige prvaka i koliko bi još mogao pospremiti u blagajnu

'Bili' su bili uspješniji u prvom derbiju odigranom u 1. kolu HNL-a (2-1), a slavili su i u listopadu na Poljudu (1-0) nakon čega su mnogi u Splitu vjerovali u titulu. Dva najveća hrvatska kluba godinu su zaključili remijem u prosincu (0-0). 

'Modri' su, međutim, pobijedili kada je najviše trebalo. Krajem ožujka Dinamo je slavio u derbiju na Poljudu u sklopu HNL-a, a nekoliko je dana kasnije izbacio splitski klub iz Kupa. Vrijedi istaknuti kako je Dinamo od tada bez poraza, točnije, od 14. ožujka i poraza od AEK-a u Konferencijskoj ligi.

SPEKTAKL NA MAKSIMIRU Evo tko će suditi prvi derbi Dinama i Hajduka ove sezone. Bebek će biti u VAR sobi...

Zbog svega spomenutog, ali i domaćinstva na Maksimiru, Dinamo je veliki favorit u derbiju prema kladionicama. One su tako na pobjedu Dinama stavile tečaj 1,60, a na pobjedu Hajduka tek 4,70, dok je koeficijent na neriješeni ishod 3,90. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • dahvaul 11.09.2024.

    Opet bu Hajduk u minus treba sad masno suca platiti protiv Dinama.

  • NeispraniMozak 10.09.2024.

    Nitko na svijetu nije favorit protiv Hajduka, jer Hajduk ima nešto, šta nitko nema...Ima splitski dišpet, i bojte se toga više nego ognja živog !

  • mars7 10.09.2024.

    Bebek I pajac su tu treba pomoci da se odlijepe

Komentiraj...
Vidi sve komentare