To je to što me zanima!

Dinamo sprema feštu u središtu Zagreba: 'Dođite svi kako bismo skupa proslavili titulu prvaka!'

Nakon dugih 17 godina, vrijeme je da pokažemo da Zagreb ponovno živi Dinamo! U nedjelju slavimo dinamovštinu i želimo zaokružiti ovu sezonu na najbolji mogući način, objavio je Dinamo
Vidi originalni članak

Hrvatski prvak Dinamo otkrio je plan za proslavu titule nakon što je zagrebački klub dva kola prije završetka HNL-a matematički osigurao naslov. "Modri" će, naime, titulu proslaviti u središtu Zagreba na Trgu bana Josipa Jelačića. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posljednji je put Dinamo slavio titulu u središtu Zagreba 19. svibnja 2007. godine. Tada su slavili Luka Modrić, Eduardo da Silva, Vedran Ćorluka, Gordon Schildenfeld, Etto, Ognjen Vukojević...

- Mnoge generacije su odrasle i nisu imale priliku doživjeti takvu proslavu koja je bila spektakularna. Upravo zato, nakon dugih 17 godina, vrijeme je da pokažemo da Zagreb ponovno živi Dinamo! U nedjelju slavimo dinamovštinu i želimo zaokružiti ovu sezonu na najbolji mogući način - objavio je Dinamo.

SLAVLJE NA POMOLU Sjajne vijesti iz Danske: Bivši dinamovac i hajdukovac vode 'modre' korak bliže snu... PROMJENE Utakmice zadnjeg kola HNL-a ipak se ne igraju istovremeno. Evo koji su novi termini susreta

Podsjetimo, Dinamo će u nedjelju od 17.30 sati igrati zadnju utakmicu ovosezonskog prvenstva HNL-a protiv Rudeša, a s Maksimira pozivaju sve navijače 'modrih' da se nakon utakmice upute do Trga bana Josipa Jelačića na zabavu. 

Dinamovci će nakon završetka ceremonije dodjele pehara krenuti s Maksimira s otvorenim busom. Za navijače je klub spremio koncert s gostima iznenađenja.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Maksimir slavi..... 21.05.2024.

    Tovari gledajte i ucite kak se festa...

  • Maksimir slavi..... 21.05.2024.

    Koje pisanje po tovariji...🤣🤣🤣

  • Mačak 1963 21.05.2024.

    Treba plava vojska dostojno i veselo proslaviti Dinamov naslov prvaka Države, iako je za nas to uobičajena pojava, te se ne obazirati na zavidne, a posebno ne na one koji će uskoro proslaviti prvih 20 godina apstinencije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare