To je to što me zanima!

Dana White odgovara na kritike upućene novoj disciplini: Ionako ćemo svi na kraju umrijeti...

Što se mene tiče, u UFC-u nitko nije umro u ovih 30 godina. Bilo je tu ratova, koljena, laktova, ‘slamova‘. Ja sam boksao kad sam bio mlađi, još uvijek na mozgu imam tamne točke od toga, kaže vlasnik UFC-a
Vidi originalni članak

Vlasnik UFC-a Dana White ponovno je pomaknuo granice, ovog puta s novim projektom kojeg je pokrenuo pod nazivom Power Slap. Naime, dva borca ili borkinje naizmjenično se šamaraju dok jedan od njih ne izgubi svijest. Nova "disciplina" na udaru je javnosti, a liječnici upozoravaju da su udarci u glavu opasni i nezdravi. Međutim, White se ne obazire previše na to.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mi smo ti koji troše novac. Ukoliko se dvojica zdravih sportaša žele natjecati, te večeri imaju propisnu medicinsku skrb. Tako se reducira velika doza rizika. Što se mene tiče, u UFC-u nitko nije umro u ovih 30 godina. Bilo je tu ratova, koljena, laktova, ‘slamova‘. Ja sam boksao kad sam bio mlađi, još uvijek na mozgu imam tamne točke od toga - rekao je vlasnik UFC-a za Time i dodao:

- Liječnici samo pričaju kako netko može umrijeti. E, pa ja imam novosti za sve vas – ionako ćemo svi umrijeti. Kako želite živjeti svoj život? Uz nešto što volite i oko čega ste strastveni? Stalno me pitaju bih li ovako govorio i da se moja kćer želi boriti. Ukoliko je to ono što želi, ne bih joj rekao ne - istaknuo je.

FRUSTRIRAJUĆA SITUACIJA White o Miočićevom povratku: 'Što da radim?! Da mu kažem da se makne i ode gasiti požare?'

Otkad je uveden Power Slap naišao je na brojne kritike, a popularan je zasad samo u SAD-u. UFC borci ne vide svrhu u "sportu" u kojem se samovoljno predaju drugom borcu da ih udara, a dio javnosti smatra da je Power Slap jako opasan i da ga treba zabraniti. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Space Burek 15.09.2024.

    Frajer samo zarađuje na budalama. Nisu mi samo jasne osobe kao Paige Vanzant koje sudjeluju u tome. Ima love, može biti model a sudjeluje na ovakvim ili još gorim glupostima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare