To je to što me zanima!

Dalić stigao u Knin na proslavu Oluje: Ovdje smo svi pobjednici

Moramo biti dostojanstveni u svemu i moramo znati proslaviti naše pobjede. Ovo je zajedništvo i to tako moramo svi skupa gledati. Mir i tolerancija, takve poruke želim širiti, rekao je izbornik Zlatko Dalić
Vidi originalni članak

Evo još samo jedan potpis, molim vas, gospodine Zlatko! Osiguranje će vikati za nas, potpisivao se Zlatko Dalić na majice gospođa, dijelio autograme razdraganoj djeci i slikao se sa svima koji su htjeli biti blizu  miljenika nacije, tvorca hrvatskog čuda iz Rusije, povijesnog Vatrenog srebra.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na kninskoj klupi

U Kninu je počela proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, te 23. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja kojom je, nakon pet godina terora i okupacije, oslobođen gotovo cijeli hrvatski teritorij koji je do tada bio u rukama pobunjenih Srba, a radi se o više od 10 tisuća četvornih kilometara u sjevernoj Dalmaciji, Lici, Banovini i Kordunu.

>>> SVE O VELIČANSTVENOJ POBJEDI HRVATSKE VOJSKE ČITAJTE OVDJE >>>

Proslavu veličanstvene akcije uveličao je Zlatko Dalić koji je na revijalnoj utakmici vodio momčad sastavljenu od branitelja i pripadnika Hrvatske vojske i policije.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pobjednici

Jedva se Zlatko Dalić probijao kroz masu obožavatelja, a svakom je udovoljio, slikao se s ljudima, podijelio stotine autograma...

- Hrvatska je pokazala kako zna uživati, kako zna slaviti. Hrvatska je u ova dva mjeseca živjela kao jedno i to je ono što želim da se nastavi. Mir i tolerancije, takve poruke želim širiti. Moramo biti dostojanstveni u svemu i moramo znati proslaviti naše pobjede. Ovo je zajedništvo i to tako moramo svi skupa gledati. Ovdje smo svi pobjednici - rekao je Zlatko Dalić.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 268

  • juricajuric179 05.08.2018.

    Pa jeli sad Dalić i Knin oslobodio?, daje mu se veća pozoenost od onih koji su podigli hrvatski stijeg na Kninsku tvrđavu !

  • bozzika 05.08.2018.

    Ovaj na prvoj slici sa izbornikom u vojnom je Ivica Oršolić,dok sam ja radio u vojsci on je uvijek bio na mjestu blizu zapovjednicima brigada,tri su se zapovjednika izmijenila dok sam ja bio u vojsci a to je deset i pol godina i to je smeće od čovjeka ostalo na istom mjestu,dok sam se ja kao i more drugih pokušavao kroz razna natjecanja dokazati da bih otišao u misiju ili bar nešto nešto sa svojim trudom i radom postigao,taki kao on su gurali podobne i ljudi koji su zaslužili nisu dobili ništa i na kraju su mahom većina sposobnih otišli baš radi takih jer nema se načina protiv takih za boriti.Da sam otišao u misiju sad bih imao kuću u Slavoniji jer se sad za te pare može kuća tamo kupiti a ovako po prvi puta u zadnjih deset godina ću iz njemačke ići na more jer u Hrvatskoj to nisam mogao da priuštiti sebi i obitelji,što reći nego da takog smeća u hr vojsci ima z bacanje.

  • 05.08.2018.

    Bravo legendo

Komentiraj...
Vidi sve komentare