To je to što me zanima!

Češka ga Slovačka: Miše je pobrkao Češku i Slovačku

Idemo u Češku napraviti rezultat, rekao je trener Hajduka Ante Miše i poveo momčad u - Slovačku. Put Slovačke su krenuli i vjerni navijači Hajduka
Vidi originalni članak

S puno optimizma trener Hajduka Ante Miše čeka prvi susret Europske lige i ogled sa Žilinom. Upozorio je kako je protivnik “kvalitetna, organizirana i disciplinirana momčad”, no ne vjeruje u iznenađenje.
- Idemo u Češku napraviti kvalitetan rezultat - rekao je očito zbunjeni Miše. Naime, Hajduk je zrakoplovom poletio za češku Ostravu, odakle će autobusom do slovačke Žiline. A ondje će i Torcida. Ako je suditi prema najavama, unatoč zabrani putovanja na gostovanja, Hajduk neće ni u Žilini biti bez podrške. Na put iz Splita i cijele Hrvatske krenulo je 500-tinjak najvjernijih, no pitanje je koliko će ih na koncu ući na stadion. Slovaci su najavili rigorozne kontrole i zabranu ulaska svima koji budu imali bilo kakvo obilježje Hajduka, ulaznice se neće prodavati na dan utakmice, no iz Torcide poručuju kako će dio njih ipak stići na stadion i nadglasati navijače Žiline - Šošone.

HAJDUK NE VJERUJE SLOVAČKOJ KUHINJI
Poučeni lošim iskustvima iz prošlosti, kada su se igrači žalili na nekvalitetnu i neadekvatnu hranu, bijeli su ovoga puta na put u Slovačku poveli i svog kuhara, Dragana Šimića, koji bi se trebao pobrinuti da im ne fail ni ¨ptičjeg mlijeka¨, sve kako bi što spremnije dočekali dvoboj sa Žilinom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • TWade 30.07.2009.

    E vi ste moji ljudi.. Ma treba sram bit organizaciju UEFE...sramota

  • Hrvatska 30.07.2009.

    slažem se s tobom bili 11, naše navijače i boyse i torcidu jedva dočekaju kaznit zbog svake pizdarije a austrijance će za jučerašnja sranja za koja bi nas izbacili iz europe samo opomenut.. još će reć ma sigurno ste bili izazvani od onih balkanaca... sramota, govna licemjerna...

  • 11 BILI 30.07.2009.

    slovaci su najavili rigorozne mjere i nece pustati nikoga ko ima obiljezje hajduka.....pa svitu moj sto nam ova EU radi pa di to na svitu ima da navijaci nemogu imati sal i dres svog kluba .....sto radi fifa i uefa...nista osim sto hrvatske klubove kaznjavaju ako navijac prdne na tribinama. e kad je tako ja bi zabranija dolazak na more svima koji imaju ceske ili slovacke registracije auta ili cak i putovnice...ionako od njih nema koristi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare