To je to što me zanima!

Bjelica: Cordoba je naša interna stvar, a igrač Istre vrijeđao je moju klupu, to ja ne dopuštam!

ISTRA 1961 - DINAMO 2-2 Do sada sam premalo dobio od krilnih igrača, a Petković je upitan za Salzburg. Situacija na kraju utakmice? Uvijek respektiram suparnika, pa taj respekt očekujem i natrag, jasan je Bjelica
Vidi originalni članak

Dinamo je remizirao (2-2) u Puli, tako izgubio dva važna boda u borbi za naslov prvaka. Poslije utakmice situacija se čak dodatno zakuhala na terenu, domaći igrač Gagua je nešto gestikulirao Dinamovoj klupi, u "fajt" se uključio i Nenad Bjelica, ali mirne glave na obje klupe brzo su smirile cijelu situaciju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Istra nam je stvarno otežala posao s puno trke i agresivnosti. Nismo se dobro prilagodili na to, nismo u prvom dijelu uspjeli razviti svoju igru, niti odgovorili na njihovu agresivnost. Na kraju je to bio opravdan rezultat, zasluženo smo uzeli bod i idemo dalje. Ovo je bila tek jedna stanica na našem putu - kaže Bjelica, pa dodaje:

KAOS NA ALDO DROSINI Bjelica se zakačio s igračem Istre, krenuo u fizički obračun! Klupa Dinama skočila na noge

- Nervoza kod mojih igrača? Takva je bila utakmica, trebali su biti agresivni, ali sve je ostalo u normalnim granicama. Nije bilo prljavih startova. Igrači Istre su igrali za sebe, stalno su nam bili za petama, pa nervira kad imate takvog suparnika. Nogomet se igra s emocijama, danas ih je bilo na terenu. Više bi me brinulo da su igrači bili indiferentni prema svemu.

Zašto ste Cordobu maknuli iz prve momčadi?

- To su naše interne stvari, to riješavamo unutar sebe. Imamo velik kadar, nogometaše koji zaslužuju priliku, danas ju je dobio Pjacu, vidjet ćemo tko će je dobiti sljedeći - nije htio potvrditi da je Kolumbijac zakasnio na sastanak i zato završio na klupi.

SUSRET 10. KOLA HNL-A VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici

Što se dogodilo na kraju utakmice, bili ste u sukobu s domaćim igračem?

- Sve što se dogodilo na terenu treba ostati na terenu. Pokušavam maksimalno respektirati suparnike, a kad taj respekt ne dobijete nazad, reagirate vrućom glavom. Ma ja nisam ni reagirao. Samo sam rekao tom igraču da ne vrijeđa moju klupu. Idemo dalje. Mi smo htjeli dobiti, oni isto, bilo je tu previše nervoze.

Kakva je situacija s Petkovićem? Je li spreman?

- Boli ga aduktor, nije na 100 posto. Ali on nam i na svojih 70-80 posto može puno pomoći, vidjet ćemo u sljedeća tri treninga kakvo je stanje s njim pa odlučiti hoće li igrati u srijedu u Salzburgu.

ISTRA - DINAMO VIDEO Pogledajte kako je Istra povela i ekspresno se vratila u vodstvo nakon gola Ademija

Suđenje?

- To nikad ne komentiram.

PRVA KAZNA Cordoba zakasnio na sastanak, pa ga Bjelica maknuo iz sastava

Jeste li zadovoljni igračima iz drugog plana?

- Generalno, mi ni danas ni u Varaždinu nismo dobili puno od krilnih igrača. Ni Cordoba ni Hoxha ni Pjaca ni Stojković nam nisu dali puno, ne mogu biti zadovoljan. Danas smo imali agresivnog suparnika, nisu nam dali disati, nismo uspjeli razviti svoju igru - završio je Bjelica.

S druge strane, trener Istre Paolo Tramezzani na konferenciju za novinare došao je razočaran jer je njegova momčad ispustila pobjedu na domaćem terenu. Cijela press-konferencija Istrinog trenera održana je na talijanskom jeziku, bez prevođenja!? Razumijemo da je talijanski široko rasprostranjen jezik na najvećem hrvatskom poluotoku, ali...

- Suđenje? To nikad ne komentiram, ali moram priznati kako ovako nešto nikad nisam vidio ni u svojoj igračkoj ni u trenerskoj karijeri. Moji igrači za današnji nastup nisu zaslužili tri, već šest bodova - poručio je Tramezzani pa dodao:

- Situacija s kraja utakmice? Nikad neću dopustiti da netko napada moje igrače! Prezadovoljan sam nastupom svoje momčadi, neki od njih danas su odigrali fenomenalno.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • zagorac2 20.10.2024.

    Bjelica je trecerazredni trener ali vrlo sposoban za uzimanje otpremnina i da, on je navijac Hajduka i nekulturan je ko Hajdukovci

  • Pobotchnick Leeyoobo 19.10.2024.

    Na koljena pred Dinamo!

  • David11111 19.10.2024.

    Nema gore nego kad ocito imas iscijedenu i demotiviranu momcad koja je dozivila tolke uspjehe ali sita svega i kronicno nezainteresirana..senatori su dali svoje kolko mogu igraju ko veterani od 45 godina i ovo vise neide treba remont vrh igrace dovest a ovi mladi su škart tu nema kvalitete i onda dobijes mucenje cak ni bjelica nemoze nista sad..znaci hitno bi trebalo 5 odlicnih stranaca dovest od 28 god a pozdravit se od ovih 5 starijih jer gotova je jedna era..a bjelica zivi od krilnih uvijek je izmislio dobre krilne a ovi su banana cak niti najbolji igrac belupa nama igra to nisu pojacanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare